Libnet.ro
UNICEF

05:30

Andreea Balan, vesti despre starea ei de sanatate: Ma doare cat doua operatii la un loc

Antena3 Antena3,
Andreea Balan, vesti despre starea ei de sanatate: Ma doare cat doua operatii la un loc

Andreea Balan a avut o prima reactie dupa interventia chirurgicala la care a fost supusa. M-am trezit, sunt ok, ma aflu la terapie intensiva si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a . continuă pe Antena3

Andreea Balan, marturii despre o a treia interventie. Artista ar putea fi operata din nou vineri

Andreea Balan ar putea fi operata vineri pentru a treia oara. Artista a declarat in emisiunea Xtra Night Show ca va decide daca le va permite medicilor sa o opereze. Cantareata spune ca a suferit hemoragii.

Andreea Balan a fost din nou operata: care este starea cantaretei

Andreea Balan 34 de ani) a suferit a doua interventie chirurgicala dupa complicatiile aparute in urma operatiei de cezariana. Cantareata a publicat o imagine de pe patul de spital si a precizat ca operatia a decurs bine, insa durerile fizice sunt mari.

Andreea Balan rupe tacerea dupa ce a ajuns iar la spital

Andreea Balan a tinut ca fanii sa auda de la ea despre problemele de sanatate pe care le-a avut la nastere. Mai mult decat atat, indragita artista a explicat, joi, intr-un mesaj postat pe Facebook, si de ce.

Andreea Balan a fost operata de urgenta, insa problemele de sanatate persista

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a fost din nou operata de urgenta dupa ce a suferit o hemoragie puternica, la scurt timp dupa complicatiile suferite in timpul nasterii prin cezariana.

Andreea Balan, din nou la TERAPIE INTENSIVA: O noua OPERATIE din cauza HEMATOAMELOR (FOTO)

Andreea Balan trece prin momente grele. Problemele de sanatate se tin scai de cantareata.

Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!. Din pacate, ANUNTUL TRIST despre ANDREEA BALAN a fost CONFIRMAT

Andreea Balan trece prin momente extrem de grele, in ultima perioada, dupa ce a nascut cel de-al doilea copil.

Caru' cu vedete: Macaulay Culkin a ras de acuzatiile de pedofilie aduse lui Michael Jackson; Andreea Balan, primele declaratii si poze de pe patul de spital; Tataee de la B.U.G. Mafia interviu eveniment

Ruby si-a facut doua operatii estetice in secret. Ruby si-a facut doua operatii estetice in secret, la varsta de 18 ani. Andreea Esca, dezvaluiri despre prima noapte de dragoste. Andreea Esca este una dintre cele mai indragite si apreciate prezente din lumea mondena autohtona.

De ce a fost operata de urgenta Andreea Balan dupa cezariana

Andreea Balan a revenit de urgenta in spital, la doua saptamani dupa ce a nascut prin cezariana. Iata ce complicatii au aparut de a necesitat o noua interventie chirurgicala.

CE TRAGEDIE! Andreea Balan, operata pentru a treia oara! Din nefericire, medicii au facut anuntul DEVASTATOR... (FOTO)

Andreea Balan a fost supusa vineri unei noi interventii chirurgicale. Este vorba de a treia operatie, in mai putin de doua saptamani. Cantareata se afla la Terapie Intensiva, acolo unde are parte de toat.

Andreea Balan, primele declaratii si poze de pe patul de spital. Artista a explicat de ce are nevoie de o noua operatie

Cantareata Andreea Balan 34 de ani) a facut primele declaratii dupa ce a ajuns din nou la spital, in urma unor complicatii aparute dupa operatia de cezariana. De asemenea, artista a facut publica o imagine din spital in care apare alaturi de fiica ei cea mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )