Libnet.ro
UNICEF

00:06

Andreea Cosma a depus plangerea penala la Politie: Deputatul se plange ca ar primi mesaje de amenintare chiar de la fostul procuror Portocala

B1 B1,
Andreea Cosma a depus plangerea penala la Politie: Deputatul se plange ca ar primi mesaje de amenintare chiar de la fostul procuror Portocala

Deputatul PSD Andreea Cosma a depus miercuri o plangere penala la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR) privind amenintari primite pe telefonul mobil in contextului scandalului urias cu. continuă pe B1

Deputatul PSD Andreea Cosma a depus plangere penala pentru mesaje de amenintare pe care le-ar fi primit prin telefon

Deputatul PSD Andreea Cosma a mers, miercuri, la Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), unde a depus o plangere penala pentru amenintare, in urma mesajelor de amenintare pe care sustine ca le-ar fi primit pe telefonul mobil, scrie News. ro. Cu o zi in urma, ea a fost primita in audienta de ministrul de Interne, Carmen Dan, apoi a avut o intalnire si cu seful Politiei Romane, Catalin Ionita.

A paradit-o sau nu Portocala? Andreea Cosma a raspuns curiozitatii deputatului Bichinet

Deputatul Corneliu Bichinet a fost in centrul unui scandal in Parlament, dupa ce a afirmat in plen ca are curiozitatii privind relatia dintre Andreea Cosma si fostul procuror Mircea Negulescu, cunoscut ca si.

Andreea Cosma cere ancheta pentru amenintari. Deputata a depus plangere la IGPR

Politia se implica in scandalul care a cutremurat din temelii Directia Nationala Anticoruptie. Unul dintre personajele-cheie, Andreea Cosma, depune miercuri plangere pentru ca, spune ea, a fost.

Andreea Cosma a cerut ajutorul ministrului Carmen Dan

Scandalul din jurul procesului familiei Cosma continua. Deputatul PSD Andreea Cosma a cerut ajutorul ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce ar fi primit mesaje de amenintare prin intermediul telefonului.

Bichinet loveste din nou in Parlament. A paradit-o sau nu a paradit-o procurorul Portocala pe Andreea Cosma. Nedumerirea nu e freudiana

Deputatul PMP Corneliu Bichinet a avut un nou discurs iesit din comun, dupa ce a cerut sa afle mai multe detalii despre legatura intre deputata Andreea Cosma si fostul procuror Mircea Negulescu, adica daca aceasta ar fi fost paradita sau nu de fostul magistrat.

Andreea Cosma explica de ce pe ea, pe fratele ei si pe tatal ei i-au apucat brusc pasiunea pentru politica: E o infractiune? (VIDEO)

Deputata PSD Andreea Cosma are incredere ca tatal si fratele ei, fostul presedinte CJ Prahova Mircea Cosma si fostul deputat PSD Vlad Cosma, vor scapa cu totul de acuzatii in dosarul in care au fost.

Andreea Cosma ii raspunde lui Bichinet: Portocala m-a paradit in sensul ca mi-a distrus cariera. A sperat ca voi avea relatii intime cu el

Deputata PSD Andreea Cosma i-a rasuns colegului Corneliu Bichinet, deputat al PMP, dupa ce acesta a intrebat-o, de la tribuna Parlamentului, daca a fost paradita de fostul procuror Mircea Negulescu, cunoscut si ca Portocala. Cosma a precizat ca sintagma folosita inseamna ca fostul procuror i-a distrus cariera si linistea, dar ca nu a avut vreo relatie intima cu el.

Deputata PSD Andreea Cosma isi apara buzele marite: Fiecare femeie face ce vrea! Nu e penal! (VIDEO)

Deputata PSD Andreea Cosma a atras atentia de mai multe ori in ultima perioada ca urmare a declaratiilor sale controversate despre fostul procuror Mircea Negulescu. Bineinteles, la expunerea mediatica a.

Carmen Dan rezolva prompt...problemele colegilor! Andreea Cosma, primita in audienta la ministru, dupa ce s-a plans la TV

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a chemat-o marti dimineata in audienta pe deputata PSD Andreea Cosma, dupa ce aceasta a facut un apel la ministru si s-a plans ca a primit mesaje de amenintare. Am fost.

Carmen Dan rezolva prompt... problemele colegilor! Andreea Cosma, primita in audienta la ministru, dupa ce s-a plans la TV

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a chemat-o marti dimineata in audienta pe deputata PSD Andreea Cosma, dupa ce aceasta a facut un apel la ministru si s-a plans ca a primit mesaje de amenintare. Am fost.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )