Libnet.ro
UNICEF

22:30

Andreea Esca, in costum de baie. Imagini cu stirista de la PRO TV, asa cum rar o vezi

Playtech Playtech,
Andreea Esca, in costum de baie. Imagini cu stirista de la PRO TV, asa cum rar o vezi

Andreea Esca, surprinsa de fotoreporterii Click! la plaja! Una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania arata impecabil. Aceasta are un corp care le-ar putea face invidioase si pe unele domnisoare. Andreea Esca, in costum de baie. Cum a fost surprinsa? Una dintre cele mai cunoscute figuri ale PRO TV are o relatie deschisa cu . continuă pe Playtech

SOCANT! Andreea Esca face anuntul trist: Daca E PE MOARTE nu mai stam cu el?!

Celebra prezentatoare a Stirilor Pro TV Andreea Esca nu se limiteaza la cariera din televiziune. TRAGEDIE iN MUZICA! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT FOTO) Vedeta a vorbit recent.

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Desi rivale pe micul ecran, Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt bune prietene in afara vietii profesionale. Ambele stiriste si-au trimis fetele la studii in Londra, in acelasi timp. Si, recent,.

DIVORTUL!? Andreea Esca a scos la iveala AMANUNTE INCEDIARE! Este SFARSITUL

Andreea Esca i-a luat un interviu autoarei Esther Perel, specialista in probleme conjugale, care a scris cartea Inteligenta erotica, relateaza Stirescu.

Acesta e divortul anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca i-a luat un interviu autoarei Esther Perel, specialista in probleme conjugalee, care a scris cartea Inteligenta erotica. Cartea a avut un succes rasunator in intreaga lume, inclusiv in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )