Libnet.ro
UNICEF

17:15

Andreea Esca a facut anuntul cutremurator! E vorba despre fiica ei: E terifiata...

B1 B1,
Andreea Esca a facut anuntul cutremurator! E vorba despre fiica ei: E terifiata...

Fiica Andreei Esca, Alexia, a sustinut in aceasta vara examenul de bacalaureat, iar din toamna va pleca la facultate in Anglia. Prezentatoarea tv povestea ca fiica sa a fost extrem de stresata de acest. continuă pe B1

Da, e ADEVARAT... Antena 1 a facut ANUNTUL despre ce se intampla cu Mihai Bendeac: Voi incerca sa ma VINDEC...

Dupa ce Razvan Simion si Dani Otil au anuntat ca nu vor mai prezenta emisiunea X Factor, s-a aflat cine le ia locul! Este vorba despre indragitul actor Mihai Bendeac. Mihai Bendeac are o mare.

SOC! Andreea Esca tocmai a primit vestea TERIBILA: inca nu realizez...

Andreea Esca este ingrijorata si putin trista pentru ca fata ei Alexia Eram va pleca in Anglia, acum ca a terminat cu examenul de Bacalaureat, , unde va studia la facultatea la care si-a dorit. De asemenea,.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST... Din pacate, e adevarat: da, este vorba de indragita Andreea Marin... (FOTO)

Andreea Marin a fost nevoita sa ceara de urgenta ajutor medical. Fosta prezentatoare TV a ajuns la spital in urma cu cateva zile si nu a fost deloc fericita dupa ce a aflat rezultatele de la analizele la.

Par verde, unghii verzi! Andreea Esca socheaza cu adevarat: Fanii sunt pur si simplu uluiti... (FOTO)

Fiica Andreei Esca, Alexia, a scapat de emotiile examenului de bacalaureat si se pregateste sa plece la facultate, la Londra. Pana atunci insa, tanara profita din plin de aceasta perioada din viata.

Andreea Banica, despre fiica ei, Sofia: Merge la canto. Taica-su n-a fost de acord, a spus ca nu vrea sa mearga pe drumul asta

O dupa-amiaza in gradina familiei Andreei Banica este pe cat de amuzanta, pe atat de istovitoare. Asa se si explica de ce, intre doua concerte, mesele fiului Noah si scoala fiicei Sofia, Andreea a inceput sa bea cafea, un obicei pe care nu-l avea pana acum doi ani.

Robotul Sophia a facut anuntul pe care il asteapta o lume intreaga: Cine va castiga Cupa Mondiala din Rusia (VIDEO)

Robotul umanoid Sophia a facut un pronostic cu privire la castigatoarea editiei din acest an a Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia. Prezenta la o conferinta de tehnologie, la Hong Kong, Sophia a fost int.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )