Libnet.ro
UNICEF

12:30

Andreea Paul: Romnia are cea mai accentuata viteza de deteriorare a performantelor inovatoare din UE n ultimii 5 ani.

Hotnews Hotnews,
 Andreea Paul: Romnia are cea mai accentuata viteza de deteriorare a performantelor inovatoare din UE n ultimii 5 ani.

In pofida cresterii economice constante in Romania din 2011 incoace, nu reusim sa ne imbunatatim semnificativ competitivitatea economica si sociala, din contra, regresele competitivitatii Romaniei in ultimul an s-au accentuat, a declarat Andreea Paul, presedinte al INACO, intr-o conferinta organizata la Academia de Studii economice. continuă pe Hotnews

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

HALUCINANT! Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE anunta ziua MARELUI CUTREMUR! E mai aproape decat s-a crezut! Va fi MACEL...

Cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Ghiorghiu, lanseaza o previziune apocaliptica despre Marele Cutremur care va lovi Romania. Am inchis calculatorul cu dorinta de a ma culca, dar a trebuit.

Microsoft renunta la cea mai agresiva reclama pentru Edge

In urma cu aproximativ o saptamana, detaliam o functie noua introdusa de Microsoft in cea mai recenta versiune de Windows 10 Insider Preview. Se pare ca experimentul cu pricina a.

Am avut din nou cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele UE

Pentru a saptea luna consecutiv, tara noastra a avut, in luna august, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

Eurostat: Romania a avut si in luna august cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat in iulie, pentru a saptea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,7%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,1%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Sorina Pintea despre asigurarile de sanatate: Romnii au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si n tarile vest europene. Din pacate, avem cea mai mica contributie din Europa

Pacientii din Romania au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si in tarile vest europene, cu care intotdeauna ne comparam, dar din pacate avem cea mai mica contributie din Europa si contribuim 5 milioane pentru 17 milioane, a afirmat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu s-a referit, in declaratiile sale recente privind posibile pachete de servicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate, la faptul ca cetatenii din Romania nu vor beneficia de servicii egale in ce priveste programele de sanatate.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a saptea luna consecutiv

Romania a avut in august, pentru a saptea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata.

Citu: Romania a ajuns a 68-a cea mai competitiva economie din lume. in urma cu doi ani era a 53-a

Romania a ajuns, dupa un an si jumatate de guvernare sub Liviu Dragnea si Darius Valcov, sa fie a 68-a cea mai competitiva economie din lume, in timp ce acum doi ani era a 53-a, atrage atentia senatorul liberal Florin Citu.

Cea mai emotionanta fotografie cu Andreea Banica. in pat, alaturi de baietelul ei

Andreea Banica pare ca a inceput saptamana mai bine ca niciodata si a vrut sa le impartaseasca acest lucru si fanilor ei. Artista a postat in aceasta dimineata pe Instagram o fotografie in care.

Prezentator TV, prins cu droguri! Legatura pe care o are cu cea mai temuta grupare de interlopi din Romania

Legatura dintre artistul disparut fara urma, un mafiot din gruparea Sportivilor si un prezentator prins cu droguri! Citeste mai mult.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )