Libnet.ro
UNICEF

14:45

Andrei Nastase: Nu as negocia niciodata plecarea lui Plahotniuc. Va raspunde in fata legii

Adevărul Adevărul,
Andrei Nastase: Nu as negocia niciodata plecarea lui Plahotniuc. Va raspunde in fata legii

Noul ministru de Interne al Republicii Moldova, Andrei Nastase, unul dintre liderii ACUM, spune ca nu ar negocia niciodata plecarea lui Vlad Plahotniuc si ca nu va contrui niciun fel de relatie cu politistii care l-au deservit pe liderul PDM. continuă pe Adevărul

VIDEO Maia Sandu si Andrei Nastase cheama lumea in strada: Veniti din toate colturile tarii. Plahotniuc nu vrea sa respecte vointa poporului

Liderii Blocului ACUM, Maia Sandu si Andrei Nastase, cheama cetatenii din toate colturile tarii sa iasa in strada la un mars al poporului, la care si-au anuntat participarea si Socialistii lui Igor Dodon, duminica, ora 11. 00, in centrul Capitalei. Actiunea este menita sa-l determine pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, sa elibereze institutiile statului pentru ca acestea sa poata fi ocupate de Guvernul Maiei Sandu.

Vicepremierul moldovean Andrei Nastase: Venirea lui Bogdan Aurescu, consilierul presedintelui Iohannis, la Chisinau, a contribuit decisiv la decizia lui Plahotniuc de a renunta la putere

Andrei Nastase, vicepremier si ministru de Interne in Guvernul Maia Sandu, a declarat ca vizita lui Bogdan Aurescu, consilierul presedintelui Iohannis pe zona de politica externa, la Chisinau, a contribuit.

Andrei Nastase, ministrul de Interne al Rep. Moldova: Partidul Democrat va CAPITULA in jumatate de ora sau o ora (VIDEO)

Partidul Democrat al Republicii Moldova, condus de Vladimir Plahotniuc, va capitula in jumatate de ora, a declarat Andrei Nastase, viceprim-ministru si ministru de Interne al Republicii Moldova din partea.

Andrei Nastase: intelegerea cu PSRM va dura pana cand vom scapa tara de mafie

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, ministru al afacerilor interne din Guvernul Sandu, spune ca intelegerea la care blocul ACUM a ajuns cu Partidul Socialistilor pentru a guverna impreuna tara va dura pana cand tara va fi scapata de mafie. Declaratia a fost facuta de Andrei Nastase la emisiunea in profunzime de la ProTV Chisinau, transmite IPN.

Ludovic Orban: Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

Andrei Nastase, viceprim-ministrul Rep. Moldova: La sfarsitul mandatului vrem sa depunem cererea de aderare la Uniunea Europeana (VIDEO)

La capatul mandatului de patru ani de zile al Guvernului condus de Maia Sandu, Republica Moldova si-a propus sa depuna cererea de aderare la Uniunea Europeana, a declarat Andrei Nastase, viceprim-ministru si.

Andrei Nastase: Ceea ce se intampla la Chisinau se numeste uzurparea puterii in stat

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, ministru de interne numit in Guvernul Maiei Sandu, spune ca situatia in care s-a pomenit Republica Moldova se numeste uzurparea puterii in stat. Declaratiile au fost facute in platoul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )