Libnet.ro
UNICEF

20:45

Andrei Nastase, sageti catre Maia Sandu: A striga in gura mare Dodon, da-ti demisia, e o sfidare la adresa poporului

Adevărul Adevărul,
Andrei Nastase, sageti catre Maia Sandu: A striga in gura mare Dodon, da-ti demisia, e o sfidare la adresa poporului

E nevoie de solutii, e nevoie de actiune, de solidaritate, de demnitate, de adevar si mai putin de retorica, retorica sterila care nu ne ajuta cu nimic. Declaratia apartine presedintelui Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase si a fost facuta in contextul discutiilor pe marginea demiterii guvernului si a organizarii alegerilor parlamentare anticipate. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Nimeni nu v-a invitat sa facem coalitie, doamna Maia Sandu

Am vazut ca ati refuzat propunerea noastra pentru a avea un dialog. Nimeni nu v-a invitat sa facem coalitie, doamna Maia Sandu. Mesajul a fost altul: nu va legati cu banditii. Haideti sa luam o decizie de principiu. Este mesajul presedintelui Igor Dodon.

Maia Sandu: Procuratura incearca sa-l protejeze pe Igor Dodon cu orice pret

Lidera PAS, Maia Sandu, afirma ca decizia Procuraturii Anticororuptie privind neinceperea urmarii penale in cazul sacosei pe care a primit-o Igor Dodon de la Vlad Plahotniuc, in care se presupune ca se afla o suma imensa de bani, este o bataie de joc. Potrivit ei, acest fapt inseamna ca procurorul general, Alexandru Stoianoglo, nu ar fi independent.

Maia Sandu sustine ca Igor Dodon ar fi fost infectat cu COVID-19: Sunt dovezi ca el a raspandit virusul

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca ar exista dovezi care demonstreaza ca Igor Dodon a fost infectat cu COVID-19. Mai mult decat atat, ex-premierul afirma ca presedintele tarii ar fi contaminat si alte persoane din cauza ca nu ar fi respectat regulile epidemiologice la intalnirile cu cetatenii.

Maia Sandu refuza dialogul propus de Igor Dodon: Nu avem ce discuta cu el

Lidera PAS, Maia Sandu, a anuntat ca formatiunea sa refuza sa participe la discutiile propuse de presedintele Igor Dodon, in vederea identificarii unor solutii pentru a nu permite grupului oligarhic Plahotniuc-Sor-Candu sa preia din nou controlul asupra puterii si sa puna tara in captivitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )