Libnet.ro
UNICEF

12:00

Andrian Candu, despre acuzatiile lui Veaceslav Negruta: Aberatii si lipsa de profesionalism

Adevărul Adevărul,
Andrian Candu, despre acuzatiile lui Veaceslav Negruta: Aberatii si lipsa de profesionalism

Acuzatiile ex-ministrului Finantelor Veaceslav Negruta la adresa guvernarii, precum ca prin acordarea cetateniei Republicii Moldova pentru investitii ar putea fi creat un coridor prin care sa fie readusi in tara banii furati din sistemul bancar moldovenesc, au fost calificate de catre speakerul Andrian Candu ca fiind aberatii si lipsa de profesionalism. continuă pe Adevărul

Veaceslav Negruta: Cetatenia pentru investitii ar putea fi un coridor de a aduce banii furati inapoi in tara

Acordarea cetateniei pentru investitii ar putea fi un coridor prin care sa fie readusi in tara banii furati din sistemul bancar moldovenesc, avand in vedere ca investigatiile privind frauda bancara nu sunt finalizate si beneficiarii directi si indirecti nu au fost responsabilizati. De aceasta parere este expertul economic Veaceslav Negruta, exprimata in cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Andrian Candu: Toti trebuie sa inteleaga ca sistemul electoral mixt nu va fi anulat

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat joi, 19 iulie, intr-o conferinta de presa, ca sistemul electoral mixt nu va fi anulat si ca alegerile parlamentare din 2018 se vor desfasura anume in conformitate cu acesta.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre acuzatiile de mita pentru dosarele de Prima Casa:Nu ma incred in spectacolul catuselor

Avocatul Gheorghe Piperea ridica semne de intrebare pe tema acuzatiilor de mita pentru dosarele de Prima Casa. Acesta a dat de inteles, in direct la Antena 3, ca ar putea fi vorba despre o actiune de imagine a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )