Libnet.ro
UNICEF

08:30

Angajat al Consulatului Marii Britanii din Hong Kong, arestat in China

Adevărul Adevărul,
Angajat al Consulatului Marii Britanii din Hong Kong, arestat in China

Un angajat de la Consulatul Marii Britanii din Hong Kong a fost retinut de catre autoritatile chineze de pe continent, atunci cand se intorcea in oras, potrivit The Guardian. continuă pe Adevărul

Sute de mii de oameni au marsaluit pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand. Protestatarii au infruntat o ploaie abundenta: `Vom continua sa luptam` (VIDEO)

Sute de mii de protestatari s-au alaturat intr-un mars masiv impotriva Guvernului din Hong Kong, duminica, infruntand o ploaie abundenta, in a 11-a saptamana de demonstrantii, uneori foarte violente, care.

Bye, bye UK! Mii de olandezi intentioneaza sa petreaca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana pe plaja

Mii de olandezi intentioneaza sa participe la o petrecere inedita, care sa sarbatoreasca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Olandezii sunt asteptati la evenimentul organizat de un utilizator Facebook, pentru a urmari Brexitul de pe plaja. Evenimentul este programat sa aiba loc pe 31 octombrie, data limita la care Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE. Petrecerea va fi organizata pe o plaja din vestul Olandei, din localitatea Wijk aan Zee, potrivit EuroNews.

Functia din iPhone care a devenit extrem de importanta la protestele din Hong Kong

Protestele din Hong Kong au dus la folosirea telefoanelor iPhone intr-un mod cel putin nou. Informatiile despre acestea sunt transmise printr-o functie pe care Apple sigur n-a gandit-o pentru.

Peste 100.000 de oameni manifesteaza pasnic pe strazile din Hong Kong

Zeci de mii de persoane defilau duminica seara la Hong Kong, intr-o manifestatie pasnica, cu scopul de a dovedi ca miscarea in favoarea democratiei ramane populara, in pofida unor violente si amenintarilor Beijingului cu o interventie, relateaza AFP.

Facebook si Twitter, folosite de China intr-o campanie ampla de dezinformare in legatura cu protestele din Hong Kong

Autoritatile din China s-au folosit de retele sociale precum Twitter si Facebook pentru a induce sentimente anti-occidentale si nationaliste ca parte a unui razboi informational in legatura cu protestele din Hong Kong, informeaza New York Times.

Sute de mii de chinezi din Hong Kong sfideaza autoritatile comuniste de la Beijing. Care sunt motivele din spatele protestelor si de ce se simte regimul comunist amenintat (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE De la sfarsitul lunii martie, Hong Kong-ul a gazduit un numar tot mai mare de proteste de amploare, la care au luat parte peste un milion de persoane. Chiar duminica, sute de mii de oameni au.

Mii de oameni pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand: `Guvernul ne-a ignorat luni bune. Trebuie sa demonstram in continuare` (VIDEO)

Mii de profesori s-au alaturat in a 11-a saptamana consecutiva de proteste in Hong Kong, in timp ce magazinele si-au tras obloanele, iar lumea s-a pregatit pentru inca o noapte de vara fara liniste,.

Consiliul de Stat din China cere integrarea Shenzhen cu Hong Kong si Macao

Consiliul de Stat din China a cerut o dezvoltare mai mare a orasului Shenzhen din sudul tarii, precum si integrarea culturii si economiei acestuia cu Hong Kong si Macao din vecinatate, transmite luni Reuters, citat de Agerpres. Directiva vine in contextul in care protestele antiguvernamentale din Hong Kong ameninta statutul hub-ului financiar asiatic. Hong Kong, unul din porturile cu cel mai mare trafic de pe glob, este in pragul primei recesiuni din ultimii zece ani, pe masura ce protestele antiguvernamentale violente din ultimele luni au speriat si indepartat turistii si au afectat vanzarile cu amanuntul si investitiile.

China s-a folosit de Facebook si Twitter pentru a raspandi mesaje de dezinformare in Hong Kong

China a pus in aplicare tehnicile de manual brevetate de Rusia pentru a dezinforma, iar Facebook si Twitter au anuntat ca au eliminat pagini si conturi care ii catalogau pe protestatarii din Hong Kong ca fiind gandaci sau teroristi precum cei de la ISIS. in China retelele Facebook si Twitter sunt interzise, dar in Hong Kong pot fi folosite, iar campania de manipulare se adreseaza mai ales vorbitorilor de limba engleza si ii prezeinta pe cei care protesteaza ca fiind niste radicali violenti.

Hong Kong: Sefa executivului doreste o platforma pentru dialog

Seful guvernului delegat din Hong Kong, Carrie Lam, doreste disponibilitatea pentru dialog, in c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )