Libnet.ro
UNICEF

11:15

Angajatii din sanatate protesteaza in Capitala. Biochimisti, asistenti si infirmieri din toata tara au anuntat ca vor veni sa-si strige nemultumirea

Antena3 Antena3,
Angajatii din sanatate protesteaza in Capitala. Biochimisti, asistenti si infirmieri din toata tara au anuntat ca vor veni sa-si strige nemultumirea

Angajatii din sanatate protesteaza in Capitala. Vor fi manifestatii concomitente intre orele 14. 00 si 16. 00 in fata Ministerului Sanatatii si Ministerului Muncii. Biochimisti, asistenti si. continuă pe Antena3

Ziua in care se inchid spitalele din Romania. Angajatii din sanatate ameninta ca vor intrerupe lucrul

Angajatii din sanatate ameninta ca vor intrerupe lucrul pe 18 mai, cand este programata o greva generala! Consiliul National al Federatiei Sanitas a stabilit joi programul de proteste, ce va demara cu un.

Criza din sanatate ia amploare: Sindicalistii anunta un miting de amploare si greva generala

Angajatii din sanatate anunta proteste de amploare. Consiliul National al federatiei SANITAS va organiza un miting la Guvern pe 26 aprilie, angajatii fiind nemultumiti pentru ca le-au scazut.

Sorina Pintea: Scaderile de salarii la unii angajati din sanatate nu sunt att de dramatice si s-au gasit solutii

Scaderile salariale in cazul unora dintre angajatii din sistemul sanitar nu sunt atat de dramatice pe cat s-a vazut, iar pentru acestea s-au gasit solutii, a afirmat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, la Romania TV. Ea a sustinut si ca nu este in regula ca la unele spitale sa se acorde sporuri maxime personalului, in timp ce pacientilor li se cere sa vina de acasa cu medicamente si seringi.

Angajatii CFR Marfa protesteaza in fata Guvernului

Sute de angajati ai CFR Marfa protesteaza, in aceasta dimineata, in Capitala, dupa scandari in fata Ministerului Transporturilor, ei ajungand in mars la sediul Guvernului, informeaza News. ro.

Protestele angajatilor din sanatate continua: Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj

Angajatii Institutului Inimii din Cluj au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, nemultumiti de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, intr-o postare pe Facebook. Au luat de la noi si le-au dat lor. , acuza angajatii Institutului Inimii, nemultumiti de aplicarea noilor reglementari privind salariile din sistem.

Protestele din sanatate continua: Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj, dupa ce o parte dintre angajati au primit salarii mai mici

Angajatii Institutului Inimii din Cluj au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, nemultumiti de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, intr-o postare pe Facebook. Managerul Institutului Inimii, Florin Crisan, a declarat, pentru Agerpres, ca o parte dintre salariati au primit venituri reduse.

Doi oficiali de rang nalt din sanatate gireaza o gala unde antivaccinista Olivia Steer a fost premiata pentru rolul activ n sanatatea oamenilor

Rodica Nassar, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si Razvan Vulcanescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, au girat, miercuri seara, prin prezenta lor, Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate, un eveniment la care Olivia Steer, celebra pentru pozitiile anti-vaccinare, a fost premiata pentru rolul sau activ in societate.

Doi oficiali de rang nalt din sanatate gireaza o gala unde antivaccinista Olivia Steer a fost premiata pentru rolul activ n sanatate

Rodica Nassar, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si Razvan Vulcanescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, au girat, miercuri seara, prin prezenta lor, Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate, un eveniment la care Olivia Steer, celebra pentru pozitiile anti-vaccinare, a fost premiata pentru rolul sau activ in societate.

Olivia Steer, PREMIATA pentru rolul activ in sanatatea oamenilor. Evenimentul, GIRAT de doi oficiali de rang inalt din Sanatate (FOTO)

Controversata vedeta Olivia Steer a fost premiata pentru rolul sau activ in societate, miercuri seara, la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate. Celebra pentru pozitiile anti-vaccinare si tratament.

Klaus Iohannis despre protestele din sanatate: Chestiunea trebuie rezolvata de Guvern, nu poate fi aruncata n curtea nimanui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la protestele unor angajati din sistemul sanitar, ca Guvernul ar trebui sa aiba o gandire unitara si sa rezolve aceasta chestiune. Aici se vede ca nu exista o gandire unitara la nivel de Guvern si este pacat. Ar trebui sa se formeze una. Aceasta chestiune trebuie rezolvata de Guvern, nu poate fi aruncata in curtea absolut nimanui, spune seful statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )