Libnet.ro
UNICEF

18:00

Angajatii Telekom de la noi vor sa protesteze in fata sediului din Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatii Telekom de la noi vor sa protesteze in fata sediului din Germania

Salariatii Telekom aduc acuzatii grave la adresa conducerii companiei, subliniind ca urmeaza sa mearga sa protesteze in Germania impotriva practicilor pe care le aplica cei de la varful Grupului. continuă pe Ziarul Bursa

Spatiu liber de coruptie. Protest in fata sediului PSD din Kiseleff

Dupa succesul protestului tacut de peste 40 de ore din fata sediului PSD Sibiu, un grup de protestari repeta acelasi tip de manifestatie si in fata sediului central al PSD din Bucuresti din.

Protest tacut in fata sediului central al PSD, din Soseaua Kiseleff, pe modelul celui de la Sibiu

Un protest tacut a inceput in Bucuresti in fata sediului central al PSD, din Soseaua Kiseleff, pe modelul celui de la Sibiu.

Un protest tacut a inceput in fata sediului central al PSD, din Soseaua Kiseleff, pe modelul celui de la Sibiu

Un protest tacut a inceput in Bucuresti in fata sediului central al PSD, din Soseaua Kiseleff, pe modelul celui de la Sibiu, anunta News. ro.

Protestul din fata sediului PSD Sibiu dureaza de aproape 48 de ore

Protestul mut din fata sediului PSD din Sibiu dureaza de aproape 48 de ore, fiind autorizat. Protestatarii au instituit o zona libera de coruptie si cer tuturor sa li se alature si sa creeze astfel de zone si in alte orase din tara.

PSD Sibiu cere politiei sa intervina in cazul protestului care are loc in fata sediului sau: Indivizi iresponsabili si-au adus si copiii pe care i-au tinut in frig

PSD Sibiu a cerut interventia politiei in cazul protestului care are loc in fata sediului sau, afirmand ca nu si simte in siguranta intr-un oras european in 2017 si ii acuza pe protestatari ca sunt iresponsabili deoarece si-au adus si copiii . ) pe care i-au tinut in frig si pe care i-au obligat sa asiste la o manifestatie agresiva.

VIDEO Protest-record pentru justitie independenta la Sibiu: Zeci de tineri sunt in fata sediului PSD de peste 21 de ore

Un protest-record pentru justitie independenta are loc la Sibiu de peste 21 de ore. Zeci de tineri s-au adunat incepand de luni de la pranz in fata sediului PSD din oras si, pentru prima data, nu au mai plecat de acolo in timpul noptii. Manifestantii au creat pagina de Facebook VavedemdinSibiu, pe care au postat fotografii si video de la protest, din timpul noptii si din aceasta dimineata.

Bogdan Chiritoiu: Salariile a jumatate dintre angajatii Consiliului Concurentei vor scadea de la 1 ianuarie, in urma modificarilor fiscale

Salariile a jumatate dintre angajatii Consiliului Concurentei vor scadea de la 1 ianuarie, ca urmare a modificarilor fiscale, a declarat marti presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, in cadrul comisiilor de specialitate reunite din Parlament pentru avizarea proiectului de buget pe 2018, potrivit Agerpres. Chiritoiu a precizat ca a cerut solutii Guvernului, insa nu a primit raspunsuri pana acum.

Salariile scad si la stat dupa 1 ianuarie: jumatate dintre angajatii Consiliului Concurentei vor lua cu pana la 20% mai putini bani

Guvernul a protejat anumite institutii de stat, cum sunt ANRE si ANCOM si cateva ministere, astfel incat transferul contributiilor de la angajator la angajat sa nu-i afecteze pe salariatii acestora. Dar nu pe toate! Chiar daca prin amenzile aplicate, care ajung pana la 10% din cifra de afaceri a firmei gasite vinovate, Consiliul Concurentei aduce statului sume importante, Executivul nu i-a acordat majorarea de 15% pentru complexitatea muncii.

Informatii noi despre autorul atentatului terorist din Manhattan. A marturisit ca si-a confenctionat dispozitivul explozibil singur

O explozie uriasa, care a creat panica in randul populatiei din New York, a avut loc luni dimineata intr-o statie de autobuz a Autoritatii Portuare din centrul Manhattanului. Autoritatile.

Noi detalii despre atentatul terorist din Manhattan. Atacatorul, un simpatizant ISIS, a declansat bomba prea rapid nereusind decat sa se raneasca grav pe sine (FOTO)

A fost stare de alerta in centrul Manhattanului din metropola americana New York. Un barbat a declansat o bomba artinizala intr-o autugara provocand o explozie care a instaurat panica in.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )