Libnet.ro
UNICEF

10:45

Angelique Kerber, sportiva anului 2018 n Germania

Hotnews Hotnews,
 Angelique Kerber, sportiva anului 2018 n Germania

Jucatoarea de tenis Angelique Keber, castigatoarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a fost desemnata sportiva anului 2018 in Germania, in cadrul unei gale care a avut loc la Baden-Baden, informeaza agentia DPA. continuă pe Hotnews

De ce nu a fost desemnat Darren Cahill antrenorul anului 2018 si cum a reusit sa un tanar de 34 de ani sa ii ia fata

WTA nu l-a desemnat pe Darren Cahill antrenorul anului 2018, in ciuda faptului ca Simona Halep a castigat titlul de cea mai buna jucatoare a anului in curs.

Geraint Thomas (cstigatorul Turului Frantei), votat Personalitatea sportiva a anului n Marea Britanie: I-a devansat pe Lewis Hamilton si Harry Kane

Ciclistul galez Geraint Thomas, castigatorul Turului Frantei in 2018, a fost votat Personalitatea sportiva a anului in Marea Britanie, primind prestigiosul trofeu in cadrul unei gale care a avut loc duminica la Birmingham, informeaza agentia Reuters.

Cati analfabeti are Romania la sfarsitul anului 2018

Romania este tara cu cea mai mare rata de analfabeti functional din UE, care culmea, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar. Care este procentul de analfabeti functionali. Nivelul analfabetismul functional a ajuns la sfarsitul anului 2018 la 42% in Romania, potrivit specialistilor, care au realizat proiectul prezidential Romania Educata. Asta [] .

Ca de la campion la campion! Mesajul lui Novak Djokovici pentru Simona Halep la sfarsitul anului 2018

Sarbul Novak Djokovici, numarul 1 mondial in tenisul masculin, a tinut sa o felicite pe Simona Halep pentru parcursul din acest an.

YouTube a eliminat 58 de milioane de clipuri, 1,67 milioane de canale si cateva sute de milioane de comentarii in ultima parte a anului 2018

YouTube a facut public asa-numitul raport al transparentei pentru al treilea trimestru al acestui an si, pentru prima oara, a numit si cauzele care au dus la stergerea unei cantitati masive de continut.

Premiera in istoria Romaniei: Simona Halep a fost desemnata campioana mondiala a anului 2018

Simona Halep a mai scris o pagina de istorie pentru tenisul romanesc, chiar in anul in care a obtinut cele mai bune rezultate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )