Libnet.ro
UNICEF

19:00

4 ani cu Gabriela Firea la Primaria Capitalei: nicio revolutie in trafic, orasul din ce in ce mai poluat, doar cativa km de piste pentru biciclete Ce a facut primarul cu peste 4 miliarde de euro

Hotnews Hotnews,
 4 ani cu Gabriela Firea la Primaria Capitalei: nicio revolutie in trafic, orasul din ce in ce mai poluat, doar cativa km de piste pentru biciclete Ce a facut primarul cu peste 4 miliarde de euro

Au trecut 4 ani cu Gabriela Firea la conducerea Primariei Capitalei, iar daca nu ar fi fost pandemie, in aceasta perioada ar fi avut loc alegeri locale. Ce ramane in urma? Revolutia in trafic promisa de edil nu a avut loc, avariile la reteaua de termoficare lasa in continuare sute de blocuri fara apa calda si caldura, iar poluarea ramane principala problema a acestui oras. Cele mai importante lucruri care raman dupa Gabriela Firea sunt achizitiile facute pentru transportul public 400 de autobuze Otokar, a 130 de autobuze hibrid Merecedes si 100 de troleibuze), dar si repornirea programului de consolidare, zece cladiri fiind consolidate, 10 in lucru, fatada altor 8 cladiri a fost reabilitata si inca 4 se afla in lucru. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Data alegerilor locale sa fie stabilita cu medicii. Septembrie, o perioada buna

Data alegerilor locale ar trebui sa fie stabilita cu medicii, care stiu cel mai bine cand pot fi chemati romanii la vot, a declarat Gabriela Firea. Primarul Capitalei este de parere ca cea mai buna perioada este in luna septembrie.

CTP, despre sansele lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Vrea sa desfasoare razboiul cu Firea in papuci, in sufragerie

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, sansele candidatilor Gabriela Firea si Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Capitalei, gazetarul manifestandu-si indoiala ca deputatul independent sa castige in contextul actual.

Gabriela Firea, reactie dupa ce premierul Orban a baut bere la terasele din Centrul Vechi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, printr-o postare pe Facebook, dupa ce premierul Ludovic Orban a fost surprins, in aceasta seara, in timp ce bea bere la terasele din Centrul Vechi.

Orban, atac dur la Gabriela Firea: Si-au dat foc la valiza! S-au descalificat! Nu ma asteptam la asemenea mitocanie si badaranie!

Ludovic Orban a declarat ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a trimis pe Aurelian Badulescu la conferinta de presa a lui Nicusor Dan, special pentru a face scandal.

Gabriela Firea: Ministerul Sanatatii s-a remarcat prin ordine, unele de neinteles, cum ar fi inchiderea spitalelor

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, nu isi explica insistenta ministrului Sanatatii Nelu Tataru de a prelua spitalele gata modernizate si dotate la standarde europene de catre autoritatile locale din toata tara. Probabil, ministrul Sanatatii mai are niste chelneri si coafeze de angajat ca manageri de spitale. , spune edilul.

Gabriela Firea, atac la Nelu Tataru cu privire la coordonarea medicala centralizata: Poate ca vrea sa aduca chelneri, picolite, coafeze la conducere

Primarul Capitalei Gabriela Firea este numultumita de decizia ministrului Sanatatii Nelu Tataru, care a anuntat ca intentioneaza sa coordoneze permanent toate spitalele din Romania, asa cum s-a intamplat in perioada pandemiei, desi acestea se afla in subordinea autoritatilor locale.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu: Gabriela Firea, cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidentiale din 2024 (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, ca cel mai bun candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale din 2024 este actualul primar al Capiotalei, Gabriela Firea.

Ciolacu: Cel mai bun candidat PSD la prezidentiale este, de departe, Gabriela Firea

Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca de departe cel mai bun candidat social-democrat la alegerile prezidentiale este Gabriela Firea.

Primaria Capitalei a inceput distribuirea mastilor pentru batrani si persoane cu dizabilitati

Primaria Capitalei a inceput sa distribuie mastile gratuite pentru persoanele de peste 65 de ani si pentru cele cu dizabilitati, care au solicitat aceasta facilitate. in total au fost facute 950 de solicitari, iar fiecare persoana vulnerabila primeste 30 de masti.

Marcel Ciolacu: in acest moment, Gabriela Firea este cel mai bun candidat PSD la prezidentiale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca, in acest moment, Gabriela F.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )