Libnet.ro
UNICEF

17:45

8 ani de inchisoare pentru un tata acuzat ca a ucis un barbat care a incercat sa intre in toaleta dupa fiica lui

Adevărul Adevărul,
8 ani de inchisoare pentru un tata acuzat ca a ucis un barbat care a incercat sa intre in toaleta dupa fiica lui

Un tata din Arizona, despre care autoritatile afirma ca a batut fatal un barbat care ar fi incercat sa o urmeze pe fiica lui adolescenta intr-o cabina de toaleta, a fost condamnat vineri, 13 decembrie, la opt ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Dambovita: Pedeapsa unui barbat care si-a violat fiica imobilizata in scaun cu rotile a fost redusa cu doi ani

Pedeapsa unui barbat din Dambovita care si-a violat fiica de 13 ani, imobilizata in scaun cu rotile si care ulterior a si nascut, a fost redusa de la 8 la 6 ani de inchisoare. Decizia definitiva a fost luata de Curtea de Apel Ploiesti, relateaza Mediafax.

Un barbat care a amenintat politistii cu o arma alba a fost ucis in Paris

Un barbat care a amenintat politistii cu o arma alba a fost impuscat mortal vineri, in cartierul de afaceri La Defense, anunta AFP.

A violat un barbat in Marea Britanie, a primit 10 ani de inchisoare, dar isi va ispasi pedeapsa in Romania

Autoritatile judiciare din Marea Britanie au cerut transferarea intr-un penitenciar din Romania a lui Ilie Razvan Ciubotaru, un barbat din Bacau care, printr-o hotarare judecatoreasca pronuntata de Curtea Coroanei din Basildon, a primit 10 ani de inchisoare pentru viol.

Sfarsit tragic pentru un barbat care a consumat droguri pana n-a mai stiut de el! E ingrozitor ce i s-a intamplat la scurt timp

Un barbat de 45 de ani, din Florida, Statele Unite, a fost mancat de crocodil dupa ce a consumat o cantitate uriasa de droguri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )