Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ankara suspenda ofensiva militara din nordul Siriei, pentru 120 de ore, la presiunea SUA: incetarea focului devine definitiva odata ce kurzii vor parasi teritoriul de la frontiera siriano-turca

B1 B1,
Ankara suspenda ofensiva militara din nordul Siriei, pentru 120 de ore, la presiunea SUA: incetarea focului devine definitiva odata ce kurzii vor parasi teritoriul de la frontiera siriano-turca

Turcia suspenda ofensiva militara din nordul Siriei, pentru un interval de 120 de ore, a anuntat vicepresedintele SUA, Mike Pence, care a precizat ca, astfel, kurzilor le va fi permis sa paraseasca teritoriile. continuă pe B1

Turcia, pe cale sa infrunte noi sanctiuni economice americane, dupa interventia militara din nordul Siriei: Masurile pregatite de SUA sunt in lucru la toate nivelurile

Administratia Trump este pe punctul de a introduce sanctiuni economice impotriva Turciei, dupa ofensiva turcilor in nordul Siriei, in ceea ce pare a fi un ultim avantaj pe care Washingtonul il are asupra Ankarei,.

Fortele americane din nordul Siriei au primit ordinul de a parasi tara (responsabil american)

Cei circa 1. 000 de soldati americani amplasati in nordul Siriei au primit ordinul de a parasi tara, a declarat luni pentru AFP un oficial american care a preferat sa-si pastreze anonimatul.

Turcia, acuzata de kurzi ca foloseste fosfor alb si napalm in ofensiva militara din Siria. Ankara a cucerit deja o fasie de 120 de kilometri din nordul Levantului

Kurzii din Siria au acuzat, joi, Turcia ca recurge la armament neconventional, precum fosforul alb si napalmul, in ofensiva din nordul Levantului, care a inceput in 9 octombrie. Totusi, scrie AFP, acuzatiile la.

Fortele americane din nordul Siriei au primit ordinul sa paraseasca aceasta tara

Cei aproximativ 1. 000 de militari americani desfasurati in nordul Siriei au primit ordinul de a parasi aceasta tara, a declarat luni un oficial american de rang inalt, care a solicitat anonimatul, pentru AFP.

Turcia urmeaza sa suspende operatiunea din nordul Siriei 120 de ore

Statele Unite si Turcia au incheiat un acord in vederea unui armistitiu in nordul Siriei, care sa permita retragerea fortelor kurde, a anuntat joi seara vicepresedintele american Mike Pence, relateaza BBC News.

SUA retrag circa 1000 de militari din nordul Siriei

Secretarul american al apararii, Mark Esper, a anuntat duminica retragerea a circa 1000 de militari .

Gruparile aliate lui Erdogan in nordul Siriei, acuzate ca ucid civili kurzi. ONU avertizeaza Turcia in privinta crimelor de razboi VIDEO

Ankara risca sa fie declarata responsabila de abuzurile si executiile sumare comise de fortele aliate ei impotriva civililor kurzi din nordul Siriei, avertizeaza ONU.

Analiza. Vladimir Putin castiga noi aliati odata cu retragerea americanilor din nordul Siriei

Din Siria pana in Ucraina, noile falii si tensiuni ofera Kremlinului ocazii proaspete de a-si extinde influenta si de a-si avansa interesele.

Fortele americane au primit ordin sa paraseasca nordul Siriei

Cei aproximativ 1. 000 de militari americani desfasurati in nordul Siriei au primit ordinul de a parasi aceasta tara, a declarat, luni, un ofricial american de rang inalt, care a solicitat anonimatul, pentru AFP.

Erdogan: Nu vom declara niciodata o incetare a focului in nordul Siriei

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, l-a informat pe omologul sau american, Donald Trump, ca Turcia nu va declara niciodata o incetare a focului in nordul Siriei si nici nu va negocia cu fortele kurde din respectiva regiune, informeaza Mediafax citand Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )