Libnet.ro
UNICEF

11:00

ANRE obliga marii producatori de gaze naturale sa vanda 40% din productie pe bursa

Adevărul Adevărul,
ANRE obliga marii producatori de gaze naturale sa vanda 40% din productie pe bursa

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a emis vineri doua ordine, unul dintre ele referindu-se la obligatia producatorilor de gaze naturale de a vinde pe bursa 40% din productia anuala. continuă pe Adevărul

Marii producatori de gaze, obligati sa vanda pe bursa 40% din ce produc

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a aprobat vineri doua ordine, unul prin care obliga marii producatiri sa vanda 40% din cantitati pe bura, pana in decembrie 2022, iar celalalt se refera la obligatia paricipantilor la piata de a oferta pe pietele centralizate. ANRE spune ca in contextul liberalizarii pietei gazelor de la 1 iulie, in acest mod se asigura conditii de egalitate a tuturor paricipantilor la surse, in special a micilor furnizori si clientii finali.

Producatorii de gaze vor trebui sa vanda 40% din total pe bursa

Comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie a aprobat ordinele pri.

P Electrica Furnizare, oferte mai avantajoase, cu pana la 15% fata de pretul reglementat, pe piata liberalizata a gazelor naturale, garantate 1 an!

Schimbarea furnizorului de gaze ramane un subiect de actualitate mai ales pentru consumatorii casnici care inca nu au incheiat un contract nou, in regim concurential, cu un furnizor de gaze naturale. Odata cu liberalizarea preturilor la gaze, incepand cu data de 1 iulie 2020, consumatorii casnici au posibilitatea incheierii unui contract nou, alegerea furnizorului putand fi facuta in baza multiplelor avantaje care nu intarzie sa apara pe o piata devenita de curand concurentiala.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )