Libnet.ro
UNICEF

00:06

Anticorpii produsi la contactul cu noul coronavirus nu s-ar mentine in corp mai mult de cateva luni (studiu german)

Hotnews Hotnews,
 Anticorpii produsi la contactul cu noul coronavirus nu s-ar mentine in corp mai mult de cateva luni (studiu german)

Un studiu efectuat in orasul german Munchen sugereaza ca anticorpii produsi de organism la contactul cu noul coronavirus nu se mentin in corp mai mult de cateva luni, ceea ce reduce sperantele privind realizarea unui vaccin eficient sau a imunitatii pe termen lung, relateaza agentia germana DPA. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Pandemia e in crestere in Balcani Trump, pentru prima data cu masca Proteste in Israel

Cifrele raman aparent modeste, insa reaparitia pandemiei coronavirusului exista: ingrijorarea se dezvolta in Balcani, o regiune saraca a Europei, cu infrastructuri medicale fragile. in urma acestei acceleratii, mai multe tari europene au stabilit sau au mentinut restrictii de calatorie pentru bulgari si romani: carantina de 14 zile sau test negativ obligatoriu la sosire. 46 Franta va introduce teste sistematice pe aeroporturi pentru calatorii din tarile rosii15. 17 Iran: in fata reinvierii tragice a virusului, Khamenei solicita salvarea tarii14. 34 Anticorpii produsi la contactul cu noul coronavirus nu se mentin in corp mai mult de cateva luni, arata un studiu efectuat in orasul german Munchen14. 28 Ungaria impune noi restrictii la granita. Romania, pusa pe lista galbena pentru care e obligatorie carantina pana la doua teste negative de COVID-19 Masura nu se aplica celor in tranzit11. 12 Un tanar american de 30 de ani a murit dupa ce s-a infectat la o petrecere COVID. Care au fost ultimele sale cuvinte.

Prefectul judetului Olt, infectat cu noul coronavirus. Am fost internat. Virusul nu iarta pe nimeni!

Prefectul judetului Olt, Florin Homorean, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus si se afla in spitalul din Slatina.

Seful Serviciului Urbanism din Primaria Panciu a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Avea doar 34 de ani si era finul edilului

Acesta a fost diagnosticat cu noul coronavirus in urma cu aproximativ doua saptamani, timp in care a fost internat la Institutul Matei Bals.

Peste 6.600 de contaminari cu noul coronavirus in Rusia, in ultimele 24 de ore

Rusia a raportat 6. 611 cazuri de contaminare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total al infectarilor fiind de 720. 547, relateaza Reuters.

Federatia Romana de Fotbal: 4 arbitri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

Federatia Romana de Fotbal a confirmat inca un arbitru testat pozitiv cu noul coronavirus, al patrulea in ultima saptamana. FRF a refuzat sa dezvaluie numele celor 4 oficiali de joc care s-au infectat cu.

Seful IPJ Olt, test pozitiv pentru noul coronavirus. Alti politisti din IPJ asteapta rezultatele

Seful IPJ Olt, comisarul-sef de politie Mihai Mihalache, are test pozitiv pentru noul coronavirus. Un politist de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice a fost de asemenea confirmat.

OMS: Ar putea fi posibil ca noul coronavirus sa se transmita si pe calea aerului, mai ales in spatii aglomerate si prea putin aerisite

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, joi, ca noul coronavirus s-ar putea transmite si prin aer in spatii inchise, dupa ce peste 200 de oameni de stiinta au cerut entitatii sa lamureasca.

Jeanine Anez, presedintele Boliviei, testata pozitiv pentru noul coronavirus. COVID-19 continua sa se raspandeasca la cele mai inalte niveluri de putere din America de Sud

Jeanine Anez, presedintele Boliviei, a anuntat joi ca a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, scotand in lumina felul in care COVID-19 se raspandeste la toate nivelurile de putere din America de Sud,.

Un angajat al Televiziunii nationale a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Televiziunii Romane a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus Covid-19, a .

Studiu. Un soi de canabis poate preveni infectarea cu noul coronavirus

O echipa de oameni de stiinta din Canada afirma ca un soi de canabis are proprietati care pot preveni infectarea cu noul coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )