Libnet.ro
UNICEF

12:00

Antoneta Ionita (PNL): Guvernul ofera doi lei pe zi pentru hrana unui elev, dar taie un miliard de lei de la Ministerul Educatiei

Adevărul Adevărul,
Antoneta Ionita (PNL): Guvernul ofera doi lei pe zi pentru hrana unui elev, dar taie un miliard de lei de la Ministerul Educatiei

Deputatul PNL, Antoneta Ionita, critica Guvenrul pentru modul cum a realizat rectificarea bugetara pentru Educatie, in conditiile in care a fost un taiat un miliard de lei de la acest minister. continuă pe Adevărul

Cristian Busoi (PNL): Guvernul PSD-ALDE sacrifica educatia, sanatatea si proiectele de investitii. Rectificarea bugetara este mincinoasa si ascunde realitatile economice

Eurodeputatul PNL Cristian Busoi, vicepresedintele Comisiei pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara din Parlamentul European, a criticat rectificarea bugetara adoptata de Guvernul PSD-ALDE,.

Florin Citu (PNL): Guvernul PSD-ALDE a masluit cifrele ca sa nu prezinte o rectificare bugetara negativa. Informatiile vor ajunge la toate institutiile care trebuie sa ne apere de hoti (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca datele din documentele pentru rectificarea bugetara sunt false. Demnitarul afirma ca Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, si functionarii din institutie au.

Subventii de aproape 20 de milioane de lei pentru partide, in august Peste jumatate din suma a mers catre PSD. Cat au primit PNL si USR

Partidele au primit, pentru luna august, subventii de 19,7 milioane de lei, peste jumatate din suma, respectiv 11,2 milioane mergand catre PSD, potrivit datelor Autoritatii Electorale Permanente.

PANA LA 30 IUNIE 2022: Guvernul propune taxarea inversa pentru comertul cu gaze naturale

Guvernul propune implementarea mecanismului taxarii inverse pentru comertul cu gaze naturale in interiorul tarii pana la data de 30 iunie 2022, prin proiectul de modificare a Codului fiscal, publicat, astazi, pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

MODIFICARI CODUL RUTIER 2019. Guvernul introduce noi amenzi pentru folosirea telefonului mobil in timpul mersului

MODIFICARI CODUL RUTIER 2019 Guvernul a adoptat noi modificari ale Codului Rutier care au drept scop prevenirea accidentelor de circulatie provocate de faptul ca soferului i-a fost distrasa atentia de folosirea.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profit de aproape un miliard de lei pentru Romgaz

Veniturile din vanzarea gazelor naturale au crescut cu 20,83%, pana la 2. 526,3 milioane de lei.

CFR Calatori spune ca are de incasat de la bugetul de stat peste 2,6 miliarde lei pentru perioada 2008-2014

CFR Calatori spune ca are de incasat de la bugetul de stat, pentru perioada 2008-2014, peste 2,6 miliarde lei si ca nu a mai beneficiat de finantare de la bugetul de stat pentru investitii in trenuri din 2012, transmite Mediafax.

Finantare de 25 de milioane de lei pentru Universitatea Maritima

Universitatea Maritima din Constanta UMC) a semnat contractul de finantare, din fonduri europene, a proiectului pentru extinderea unei cladiri de cursuri si dotarea unor sali cu tehnica si echipamente noi precum si achizitionarea unor simulatoare navale specifice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )