Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Anul 2017 este al doilea cel mai calduros din istoria inregistrarilor temperaturii pe Terra

România Liberă România Liberă,
Anul 2017 este al doilea cel mai calduros din istoria inregistrarilor temperaturii pe Terra

Anul acesta a fost al doilea cel mai calduros din istoria Terrei de cand a inceput inregistrarea temperaturilor, a anuntat miercuri Administratia Nationala pentru Oceane si Atmosferica a SUA. continuă pe România Liberă

Canon PowerShot G1 X Mark III este cel mai bun din multe puncte de vedere

In conformitate cu zvonurile din ultimele saptamani, Canon a dezvaluit noul PowerShot G1 X Mark III, primul compact al companiei cu un senzor APS-C. Creatii precum noul PowerShot G1 X Mark III te fac sa te gandesti de trei ori inainte sa faci o investitie semnificativa intr-un DSLR de doua ori mai mare si mai [].

Romania, la cel mai scazut numar de someri din ultimul deceniu. Angajatorii apeleaza la personal din afara

Numarul de someri noi in Romania din primul semestru este la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu. Forta de munca disponibila si doritoare de munca este la minim istoric iar cererea de forta de.

IKEA incepe constructia celui de-al doilea magazin din Romania, cel mai mare din sud-estul Europei

Reprezentantii IKEA Romania au anuntat ca au primit autorizatia de constructie pentru cel de-al doilea magazin din Capitala, care va deveni cel mai mare din sud-estul Europei.

Cel mai mare targ de carte din lume, la Frankfurt

La Frankfurt Book Fair au fost prezenti anul trecut peste 7. 500 de expozanti din peste 100 de tari, cu peste 275. 700 de vizitatori.

Digi Mobil, Orange, Telekom sau Vodafone: cine iti ofera cel mai rapid net pe mobil

Competitia pentru cel mai rapid internet pe mobil este intotdeauna in desfasurare, iar acum avem cele mai noi rezultate din piata telecomunicatiilor autohtone. Fiecare dintre cei patru operatori de pe piata, fie ca vorbim de Digi Mobil, de Orange, de Telekom sau de Vodafone, incearca sa ofere ce e mai bun clientilor, numai ca, atunci [].

Dan Negru, revoltat: Cel mai important capital pe care TVR il are si nu stie inca sa-l foloseasca este ...

Dan Negru a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa Televiziunii Romane, pe care o acuza ca nu stie sa foloseasca cel mai important capital pe care il detine: arhiva TV. in.

LaDORNA, cel mai nou partener 5 to go (P)

5 to go, cel mai mare lant de cafenele din Romania si totodata unul dintre cele mai puternice brand-uri romanesti din zona business-urilor HoReCa si nu numai, anunta un nou .

VIDEO Inca un moment de referinta pentru inteligenta artificiala - Programul creat de compania DeepMind a Google a reusit pe cont propriu sa devina cel mai bun jucator de GO, pornind de la zero

Programul AlphaGo al companiei DeepMind, cumparata in 2014 de Google, bifeaza un nou moment de referinta in dezvoltarea inteligentei artificiale, reusind sa devina cel mai bun jucator de GO fara a se inspira in vreun fel din jocurile celor mai buni jucatori umani. Jocul de GO a evoluat timp de 3. 000 de ani, iar soft-ul AlphaGo Zero a reusit fara vreun ajutor uman in 40 de zile sa avanseze mai mult, pornind doar de la regulile jocului. Noul software va putea fi folosit pentru descoperirea de noi medicamente sau pentru economisirea energiei, dar numai anumite domenii cu reguli clare se preteaza.

metoo. Scandal sexual la cel mai inalt nivel politic. Sefa diplomatiei suedeze: Deodata, am simtit o mana pe coapsa mea...

Sefa diplomatiei suedeze, Margot Wallstrom, a dezvaluit miercuri ca a trait experienta unui incident de hartuire sexuala la cel mai inalt nivel politic, ea alaturandu-se.

Tariceanu: Legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar al ALDE in aceasta sesiune

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti ca, pentru ALDE, legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar din aceasta sesiune, precizand ca, daca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )