Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, de luni pana joi, in sudul Frantei - departamentele Bouches-du-Rhone, Var, Alpes-Maritimes, Vaucluse, Gard, Pyrenees Orientales - se instituie cod portocaliu de inundatii. continuă pe Antena3

Anunt important pentru toti soferii romani: Este vorba de cutia de viteze de la Dacia!

Decizie radicala la Dacia. Normele de depoluare valabile din septembrie si intrarea in vigoare a noului sistem de testare WLTP obliga producatorul autohton sa stopeze comercializarea modelului Duster echipat cu.

Lovitura suprema pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Vremuri grele pentru cei care au masini pe motorina si pe benzina. Un raport publicat recent arata ca soferii din Romania au si mai mult de suferit. Vezi AICI ce se.

Anunt SOC pentru toti posesorii de DACII: Ce se intampla de anul urmator ii va afecta pe TOTI soferii romani (FOTO)

Revista franceza Auto Plus a publicat prima imagine cu noua Dacia Sandero, care va fi lansata in 2019. Noul model se prezinta ca un SUV/crossover compact si seamana cu un Stepway. Imaginile aparute.

Anunt trist pentru fanii Paulei Chirila. Vedeta a luptat sa ramana in Ultimul Trib: M-a umilit

Suparata ca a fost trimisa la duel de catre colegii sai, aseara, intr-o noua editie Ultimul Trib, la Antena 1, Paula Chirila si-a adunat toate fortele pentru a castiga lupta si a le demonstra.

Andreea Marin, anunt SOC pentru fani: GATA, acum nu mai trebuie sa demonstrez...

Andreea Marin vine cu vesti bune pentru fanii sai. Vedeta TV pare sa radieze de fericire si sustine ca traieste una dintre cele mai bune perioade din viata sa. Andreea Marin a explicat, intr-o emisiune la.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ministrul Economiei a votat: Votul de astazi este important pentru noi, dar mai ales pentru copiii nostri.

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a anuntat, pe Facebook, ca a votat la referendumul pentru revizuirea Constitutiei cu mandrie si cu demnitate. Am votat, cu mandrie si demnitate, la acest referend.

HARTA INTERACTIVA Turismul electoral la Referendumul pentru familie. Care sunt judetele campioane la voturi speciale

Votul pe lista suplimentara - alegatori care voteaza in alta localitate decat cea de resedinta - la Referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie 2018 se face fara o monitorizare computerizata si lasa posibilitatea votului multiplu - celebrul turism electoral cu autocare si microbuze, in special prin zonele rurale. in mod normal, o pondere ridicata a voturilor pe lista suplimentara s-ar justifica in zonele puternic urbanizate sau centre universitare, insa statistica in timp real a Referendumului din 6-7 octombrie arata ca sunt si alte judete campioane la voturi speciale. Giurgiu, Valcea, Mehedinti, Olt, Teleorman sau Dolj sar bine de media nationala si contabilizeaza zeci de mii de voturi speciale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )