Libnet.ro
UNICEF

05:15

Anunt soc de la antrenorul de la Vocea Romaniei: Am divortat... A fost o dragoste frumoasa...

B1 B1,
Anunt soc de la antrenorul de la Vocea Romaniei: Am divortat... A fost o dragoste frumoasa...

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cantarete ale momentului iar, de curand, a devenit unul dintre antrenorii de la Vocea Romaniei. inainte de a atinge succesul pe plan muzical, tanara din Republica Mo. continuă pe B1

Anunt de ultima ora de la Vocea Romaniei! Fanii au ramas STUPEFIATI: Da, este vorba de Tudor Chirila...

Tudor Chirila s-a aratat plin de energie in prima zi de filmari pentru cel de-al optulea sezon pentru Vocea Romaniei. Prima zi de filmari a fost foarte buna din punct de vedere al energiei si mai ales al.

BOMBA in lumea muzicii: Smiley RENUNTA la cantat: Fanii de la Vocea Romaniei sunt in stare de SOC... (VIDEO)

Smiley a ales sa lase putin cantatul si s-a apucat de meditat. Juratul de la Vocea Romaniei a luat o pauza de la proiectele sale muzicale pentru a se incarca bateriile pentru showurile.

Noul juriu Vocea Romaniei. Au inceput filmarile!

Au inceput filmarile pentru sezonul cu numarul 8 al show-ului Vocea Romaniei. Spre deosebire de cel precedent, avem doi noi antrenori. In locul Loredanei este acum Andra, iar in locul lui Adi Despot, Irina Rimes.

Cine sunt cele trei finaliste Vocea Romaniei Junior VIDEO

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar in semifinala Vocea Romaniei Junior. Andra, INNA si Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge in Marea Finala.

Prima imagine cu noul juriu Vocea Romaniei. Tudor Chirila: Nu ma asteptam sa functionam atat de bine

Saptamana aceasta au inceput filmarile pentru al optulea sezon al show-ului Vocea Romaniei, de la Pro TV. intr-un decor nou, cu scaune noi si foarte multe elemente high-tech, antrenorii si-au ocupat locurile si au ascultat primele voci din acest sezon.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )