Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt soc pentru toti posesorii de Dacii: Este vorba de 3 milioane de...

B1 B1,
Anunt soc pentru toti posesorii de Dacii: Este vorba de 3 milioane de...

Uzina Dacia de la Mioveni isi continua procesul de modernizare si robotizare inceput in urma cu circa sapte ani, in prezent in fabrica existand peste 800 de roboti si peste 100 de vehicule autoghidate. continuă pe B1

Zi trista pentru romani: Din pacate este vorba de celebrul artist...

Artistul David Garrett a amanat concertele din Bucuresti, din cauza problemelor de sanatate. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad.

Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

Meghan Markle a sosit la castelul Windsor purtand cea mai uluitoare tiara pe care am vazut-o de la cea purtata de Kate Middleton, in 2011. Aceasta face parte din colectia familiei regale si a apartinut reginei Maria.

Anunt incredibil pentru fanii Exatlon Romania: Nimic nu va mai fi ca inainte! Ce se intampla e fara precedent!

Exatlon ajunge, miercuri, la final, chiar daca fanii nu isi doresc acest lucru, iar, in acest context, Kanal D trebuie sa gaseasca un inlocuitor pentru emisiunea de prime time care ocupa cinci din sapte zile i.

Scaderi pe linie pentru toti indicii bursei

Rulaj peste valoarea medie a anului Cotatiile celor mai multi emitenti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au depreciat, in sedinta de tranzactionare de ieri, toti indicii incheind ziua in scadere. Cel mai mare recul, de 0,77%, a fost inregistrat de indicele BET-Plus, in timp ce de indicele ROTX a coborat cu 0,2%, cea mai mica depreciere din rand cosurilor de actiuni.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )