Libnet.ro
UNICEF

09:45

Anunt de ultima ora in cazul deratizarii mortale din Timisoara. Oamenii, lasati sa se intoarca din nou in blocul groazei

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora in cazul deratizarii mortale din Timisoara. Oamenii, lasati sa se intoarca din nou in blocul groazei

Anunt de ultima ora al autoritatilor in cazul deratizarii mortale de la Timisoara. Oamenii evacuati de urgenta se vor putea intoarce in casele lor. Imobilele sunt in siguranta, a anuntat subprefectul. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul blocului mortii din Timisoara: Nu cred ca ati putea sa traiti aici!

Un numar de 25 de persoane sunt internate in unitati medicale din judetul Timis in urma cazului de la Timisoara, potrivit unei informari a Ministerului Sanatatii, data publicitatii luni seara. Astfel,.

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce ii asteapta pe pensionari. Schimbari majore

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut un anunt pentru pensionari, pe Facebook. Ce ii asteapta pe romani? Se anunta schimbari majore. Ministrul Muncii, anunt pentru pensionari La cateva zile de la preluarea portofoliului, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca este ingrijorata de faptul ca ca softurile ministerului care gestioneaza sistemele de calcul pentru pensii, .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

Anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensionarii din judetul Dolj

Premierul Romaniei a declarat, in cursul zilei de luni, faptul ca PSD a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, in judetul Dolj. Aceasta ar fi parte a unei strategii de campanie. Ce se intampla cu pensionarii din Dolj? Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de luni, ca PSD a avut .

Anunt de ultima ora! Ce masuri se pot lua impotriva calatorilor din transportul public care nu se spala

Asta veste buna! Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din autobuze. Autoritatile din Constanta cauta deja solutii pentru acest lucru. De la ce a pornit totul si care ar putea fi masurile care ar rezolva problemele? Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din transporturile publice Autoritatile din .

Deratizarea din Timisoara. Dosar penal pentru ucidere din culpa

Politia Timis a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in cazul deratizarii dintr-un bl.

Tragedia din Timisoara: Alte 5 persoane din blocul in care au murit 3 oameni, in urma deratizarii, duse la spital dupa ce au anuntat la 112 ca se simt rau

Alte cinci persoane, intre care trei copii, care locuiau in blocul din Timisoara unde trei oameni au murit in urma deratizarii au ajuns la spital miercuri, dupa ce au sunat la 112 si au anuntat ca se simt rau, potrivit Timis Online.

Imagini dramatice surprinse la blocul din Timisoara, unde doi copii si o femeie au murit in urma deratizarii - VIDEO

Imagini dramatice, astazi, la blocul din Timisoara, unde doi copii si o femeie au murit in urma deratizarii cu substante extrem de toxice. Mai multe animale de casa ale locatarilor, abandonate atunci cand s-a.

Ministerul Sanatatii: 28 de persoane sunt spitalizate dupa deratizarea din Timisoara

In unitati medicale din Timisoara sunt internate, marti dimineata, 28 de persoane din blocul in care doi copii si o femeie au murit dupa efectuarea deratizarii, potrivit unei informari a Ministerului Sanatatii.

Ministrul Sanatatii: in spitalele din Timisoara sunt internati 28 de pacienti din blocul in care au murit trei persoane

In unitati medicale din Timisoara sunt internate, marti dimineata, 28 de persoane din blocul in care doi copii si o femeie au murit dupa efectuarea deratizarii, potrivit unei informari a Ministerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )