Libnet.ro
UNICEF

15:15

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce a anuntat ministrul Violeta Alexandru ca s-a intamplat chiar azi

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora despre pensii. Ce a anuntat ministrul Violeta Alexandru ca s-a intamplat chiar azi

Vesti bune pentru pensionari. Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut un anunt asteptat de toti cei care primesc pensii in Romania. Anunt de ultima ora despre pensii Astfel ca, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca platile pensiilor in numerar prin Posta Romana au fost incheiate, catretoate adresele la care au fost gasiti . continuă pe Playtech

Anunt de ULTIM MOMENT despre PENSII. Ministrul Violeta Alexandru a facut anuntul pentru toti pensionarii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, vineri, ca au fost achitate toate pensiile in umerar prin Posta Romana. Vineri 17, tot inainte de week-end cum am reusit sa procedam si in cazul platilo.

PROGRAMUL RABLA 2020. Anunt de ultima ora facut de Ministrul Mediului

Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de minimum 60. 000, a declarat, luni, la Digi 24, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

Decizie de ultima ora a Simonei Halep. Ce se intampla dupa eliminarea de la Adelaide

Simona Halep a suferit o ingrangere rusinoasa in sferturile de finala ale turneului din Adelaide, scor 4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka si a ratat calificarea in semifinale. Dupa meci, numarul 4 WTA a anuntat a pa participa la turneul de la Doha Qatar), programat in perioada 23-29 februarie. Dupa Australian Open, Simona Halep va participa .

Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu. Detalii de ultima ora din dosarul Caracal

Rechizitoriul din dosarul Caracal contine zeci de file de discutii ale lui Gheorghe Dinca cu colegii sai de celula. Documentul intocmit de procurorii DIICOT releva faptul ca, printre altele, Dinca a planuit cu doua luni inainte rapirea Luizei Melencu. Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu Potrivit adevarul. ro, rechizitoriul intocmit de catre procurorii .

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

PENSII 2020. Ministrul Muncii schimba regulile, in plin scandal privind plata pensiilor

Violeta Alexandru a anuntat, pe Facebook, ca va modifica protocoalele astfel incat bancile sa fie obligate sa vireze catre pensionari banii in cel mult doua zile de cand i-au primit de la stat.

Virusul misterios din China alerteaza autoritatile romane. Anunt de ultima ora!

VREMEA. Prognoza meteo 17 ianuarie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

in zonele de deal si de munte, vremea va fi frumoasa, cu cerul mai mult senin. in restul teritoriului va fi nebulozitate joasa si ceata, persistente pe arii extinse in sud si est, iar local si in celelalte regiuni.

Anunt de ultima ora al familiei Cristinei Topescu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moarta de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )