Libnet.ro
UNICEF

13:45

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce urmeaza sa se intample cu Legea pensiilor

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora despre pensii. Ce urmeaza sa se intample cu Legea pensiilor

Legea pensiilor va fi dezbatuta, marti, 25 iunie, in sedinta comuna a Comisiei juridice si pentru munca a Camerei Deputatilor. Este anuntul facut de Lia Olguta Vasilescu, sectretar al Biroului permanent al Camerei. Aceasta a precizat ca votul va fi dat miercuri, in plen. Lia Olguta Vasilescu: Legea pensiilor va intra miercuri la vot De . continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi, veste de ultima ora! Fosta sefa DNA are drum liber spre Bruxelles

Laura Codruta Kovesi are drum liber spre sefia Parchetului European, dupa ce sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, luni, actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara pe numele fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Laura Codruta Kovesi, drum liber spre sefia Parchetului European Fosta sefa a DNA fusese acuzata ca .

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora: Candidez la sefia PSD

Liviu Plesoianu si-a anuntat intentia de a candida la sefia PSD, declarandu-se dezamagit de atitudiunea premierului Viorica Dancila, actualul presedinte interimar al partidului. Aseara,.

Caldura infernala in toata Europa. Anunt de ultima ora al meteorologilor

Europa se va confrunta saptamana viitoare cu o canicula exceptionala prin precocitatea si intensitatea sa - temperaturi de 40 de grade Celsius in timpul zilei si de 25 de grade Celsius pe timpul noptii -,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )