Libnet.ro
UNICEF

13:30

Anunt de ultima ora despre revenirea spectatorilor pe stadioanele din Romania

Online Sport Online Sport,
Anunt de ultima ora despre revenirea spectatorilor pe stadioanele din Romania

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului din Romania, a vorbit intr-o conferinta de presa despre posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane. continuă pe Online Sport

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

Cum a pierdut Gigi Becali 150.000 de euro intr-o singura noapte, la poker. Dezvaluiri bomba de ultima ora

Regele barbutului face dezvaluiri bomba! Cum a pierdut Gigi Becali 150. 000 de euro intr-o singura noapte, la poker. Detalii incredibile! Gigi Becali a pierdut 150. 000 de euro intr-o noapte Ion Parnica, zis si Regele barbutului, a facut dezvaluiri incendiare despre cea mai tare noapte de poker cu Gigi Becali. Prieteni de peste 40 de ani, .

Razvan Lucescu a primit cea mai grea pedeapsa! Decizie de ultima ora in Arabia Saudita

Razvan Lucescu traieste cele mai grele momente din cariera de antrenor. Al Hilal, echipa antrenata de el, a fost exclusa din Liga Campionilor din cauza numarului mare de infectati cu Covid-19. Practic, echipa lui Lucescu jr. nu a avut 13 jucatori valizi, minimum cat era obligatoriu pentru a juca partida cu Al Ahli. Astfel ca .

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora cu privire la purtarea mastilor la scoala. Ce a transmis premierul

Ludovic Orban a dezbatut in cursul zilei de ieri initiativa presedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba, care a sugerat renuntarea la masti pentru elevii judetelor in care scolile functioneaza potrivit scenariului verde. Propunerea acestuia facea referire la elevii din ciclul primar si la copiii de la gradinite. Copiii respecta aceasta regula in cursul zilei de duminica, .

Cand s-ar putea introduce noi restrictii in Romania. Ludovic Orban, anunt de ultima ora

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in ciuda faptului ca in urma cu o saptamana, numarul de infectari cu coronavirus a atins un nivel record, acesta nu s-a confirmat in evolutia saptamanala, astfel incat, in acest moment, nu trebuie aplicate masuri de restrictie.

Mircea Radu, despre revenirea Andreei Marin in TVR: Uitati-va daca v-ati saturat de show-uri vulgare, de mocofani si derbedei, de fake-uri delirante

Mircea Radu 51 de ani), director de comunicare al TVR si fost prezentator de televiziune, a vorbit despre reintoarcerea Andreei Marin la televiziunea publica.

Se inchid scolile! Decizie de ultima ora a autoritatilor

Mii de parinti, elevi si profesori sunt bulversati. Consiliul National pentru Situatii de Urgenta a decis inchiderea scolilor in care sunt organizate sectii de votare pentru alegerile locale din acest an. Mai mult, se zvoneste ca si dupa alegeri invatamantul se va muta in on-line.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )