Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ne asteapta noi valuri de ninsori, lapovita, polei, dar si viscol

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ne asteapta noi valuri de ninsori, lapovita, polei, dar si viscol

Anunt de ultima ora de la meteorologi. Din aceasta seara, de la ora 20 si, pana miercuri seara ne asteapta noi valuri de ninsori, lapovita, polei, dar si viscol la munte. Alina Serban, meteorolog. continuă pe Antena3

Ce se intampla luni la PSD. Informatii de ultima ora: Mihai Tudose va ameninta cu demisia daca nu va fi revocata Carmen Dan

Update: Informatie de ultima ora oferita de MIhai Gadea. Maine, MIhai Tudose va merge si va spune: Daca nu este revocata Carmen Dan imi dau demisia. Stire initiala: Jurnalistii Antena 3.

PNL, pregatit pentru o noua majoritate parlamentara. Anunt de ultima ora

Liberalii vor sa lupte pentru fotoliul de premier, anunta purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, cel care afirma ca partidul este pregatit pentru negocieri pentru o noua majoritate. O solutie p.

Anunt de ultima ora de la PSD. Liviu Dragnea nu face nicio propunere de premier

Liviu Dragnea nu va face nicio propunere pentru fotoliul de premier, marti la sedinta PSD in care se va discuta acest lucru. Mai mult, Dragnea nu va participa la sedinta. Codrin Stefanescu, secretar.

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, anunt de ultima ora privind vandalizarea Ambasadei Romaniei la Budapesta

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a spus ca urmeaza sa existe o discutie cu ambasadorul Ungariei cu privire la vandalizareaAmbasadei tarii noastre la Budapesta. in legatura cu cele.

Simona Halep, anunt de ultima ora in privinta SPONSORULUI. Ce va purta numarul unu mondial la Australian Open (FOTO)

Jucatoarea Simona Halep, numarul unu mondial in ierarhia feminina de tenis, a socat o lume intreaga atunci cand a ales sa joace fara sponsor tehnic la turneul de la Shenzhen, la care a reusit.

Romica Jurca- Avertisment de ultima ora. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Meteorologii anunta ca in urmatoarele zile vom avea parte de frig, ninsori si vant in anumite zone ale tarii. incepe iarna. Ninsorile care vor veni vor cuprinde toate.

ANUNT DE ULTIMA ORA al premierului britanic: Se va organiza un AL DOILEA REFERENDUM privind BREXITUL?

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca nu se va convoca un al doilea referendum privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana. Anuntul vine dupa ce europarlamentarul Nigel Farange, un luptator pentru ie.

TREI ZILE DE VISCOL iN TOATA TARA! Anuntul de ULTIMA ORA al meteorologilor (VIDEO)

Se schimba radical vremea! Meteorologii au anuntat ca din seara zilei de luni si pana miercuri la ora 20 intreaga tara va fi afectata de precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )