Libnet.ro
UNICEF

21:45

ANUNT de ultima ora pentru toti posesorii de MASINI LA MANA A DOUA: Ce se intampla in acest an cu autoturismele ROMANILOR!

B1 B1,
ANUNT de ultima ora pentru toti posesorii de MASINI LA MANA A DOUA: Ce se intampla in acest an cu autoturismele ROMANILOR!

Piata masinilor second-hand din import a scazut cu 6% in primul trimestru, la 120. 000 de unitati, dar media lunara a ramas mare, de peste 40. 000 de unitati inmatriculate. Valoarea este a doua cea mai mare. continuă pe B1

Anunt de ULTIMA ORA pentru toti romanii! Iohannis A SEMNAT! Ce se intampla de acum inainte

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 198/2008 privind serviciile consulare pentru care se percep taxe si nivelul taxelor consulare.

BOMBA! Se schimba varsta de PENSIONARE: Ministerul Muncii, anunt de ultima ora pentru pensionarea la termen sau anticipata

Romanii isi recupereaza, dupa ce se pensioneaza, doar jumatate din banii cu care au cotizat la sistemul de pensii in anii de munca. Asa se face ca un salariu mediu brut nu ajunge sa asigure o pensie medie. Ac.

Anunt soc pentru toti posesorii de Dacii: Este vorba de 3 milioane de...

Uzina Dacia de la Mioveni isi continua procesul de modernizare si robotizare inceput in urma cu circa sapte ani, in prezent in fabrica existand peste 800 de roboti si peste 100 de vehicule autoghidate.

ALERTA METEO: Anunt de ultima ora privind schimbarea RADICALA a vremii! Care sunt ZONELE vizate

In perioada 21-27 mai vremea va fi caracterizata de o instabilitate semnificativa cu momente de incalzire usoara, urmate izolat de averse si descarcari electrice. Marti, valorile termice se vor situa in.

ANUNT de ultima ora despre CASTIGATORUL EXATLON: Cei care s-au intors acasa au spus ca...

Proaspat intorsi acasa de la Exatlon, Larisa si Valentin au declarat ca sunt mandri de performanta pe care au avut-o in cadrul celei mai dure competitii televizate. Mi-e clar faptul ca cele trei luni.

Nu mai sunt bani de pensii? Decizie de ultima ora care ii afecteaza pe toti romanii!

Incertitudinele privind Pilonul II de pensii provoaca efecte importante in piata, atrag atentia analistii. in opinia mea, este posibil ca unul dintre motivele pentru care piata scade sa fie dat.

intalnire de ultima ora la Guvern

Premierul Viorica Dancila se intalneste, astazi, la ora 13:30, la Guvern, cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

Scaderi de peste 1% pentru toti indicii bursei

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inceput saptamana de tranzactionare intr-o nota negativa, toti indicii marcand scaderi de peste 1%.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )