Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE anunta inca 30 de milioane de euro pentru Liban Macron cere ajutarea rapida a poporului libanez

Hotnews Hotnews,
 UE anunta inca 30 de milioane de euro pentru Liban Macron cere ajutarea rapida a poporului libanez

Uniunea Europeana a decis deblocarea a inca 30 de milioane de euro cu ocazia videoconferintei internationale a donatorilor pentru Liban, iar presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cerut oferirea rapida a asistentei internationale poporului libanez, dupa explozia devastatoare de la Beirut, potrivit Mediafax. Presedintele SUA, Donald Trump, se numara printre liderii politici care urmeaza sa participe la conferinta internationala a donatorilor. continuă pe Hotnews

UE anunta inca 30 de milioane de euro pentru Liban

Uniunea Europeana a decis deblocarea a inca 30 de milioane de euro cu ocazia videoconferintei internationale a donatorilor pentru Liban, iar presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cerut oferirea rapida a asistentei internationale poporului libanez, dupa explozia devastatoare de la Beirut.

Guvernul va acorda granturi de 350 milioane de euro pentru industria ospitalitatii

Seful Directiei Generale Turism din cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Razvan Pirjol, si-a exprimat, joi, speranta ca in urmatoarele zile Guvernul va anunta granturile in valoare de 350 de milioane de euro destinate industriei ospitalitatii.

Primele doua avioane cu ajutoarele medicale romanesti pentru Liban au decolat sambata dimineata. Arafat: Gestul nostru este unul foarte mic pentru ceea ce ar trebui sa facem in sprijinul Libanului

Departamentul pentru Situatii de Urgenta impreuna cu societatea civila si cu diaspora libaneza in Romania dar si cu eforturile Ministerului Apararii vor duce la sosirea primului sprijin pe linie medicala pentru Liban. Cele doua avioane din spate sunt cu medicamente repartizate din rezervele Statului. Este normal sa existe o solidaritate. Gestul nostru este unul foarte mic pentru ceea ce ar trebui sa facem in sprijinul Libanului, a spus simbata Raed Arafat, inainte ca cele doua avioane cu ajutoarele umanitare romanesti sa decoleze spre Beirut.

Verdictul in dosarul asasinatului fostului premier Rafic Hariri, amanat de Tribunalul Special pentru Liban

Patru barbati acuzati de implicare in asasinatul fostului premier libanez Rafic Hariri urmeaza sa alte verdictul la 18 august, a anuntat Tribunalul Special pentru Liban TSL), care urma sa se pronunte initial vineri.

TELEKOM ROMANIA: Venituri consolidate de 228,9 milioane euro in al doilea trimestru din acest an

Grupul Telekom Romania a inregistrat venituri consolidate de 228,9 milioane euro in al doilea trimestru din acest an, in scadere cu 1%, fata de aceeasi perioada din 2019, anuntat, joi, operatorul, conform Agerpres.

Ordonanta cu ajutoarele de stat de 1 miliard Euro pentru PFA si IMM, in Monitorul Oficial. Punctajul la granturile de 200.000 Euro pentru firme

Guvernul a publicat joi in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta prin care se vor acorda ajutoare din fonduri europene in valoare totala de 1 miliard de euro persoanelor fizice autorizate, microintreprinderilor si firmelor mici si mijlocii, pentru iesirea din criza coronavirus COVID-19. Ordonanta de ugenta 1302020 cuprinde si anexele cu codurile CAEN eligibile pentru fiecare categorie de sprijin, precum si punctajul pentru proiectele prin care se vor acorda granturile destinate IMM-urilor, de pana la 200. 000 de euro pentru investitii.

Donald Trump anunta ca va participa duminica la o videoconferinta a donatorilor pentru Liban

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca va participa duminica la o videoconferinta internationala a donatorilor in sprijinul Libanului, devastat de explozia de proportii de marti de la Beirut.

TikTok investeste 420 milioane Euro in primul sau data center european

Aplicatia social media chinezeasca TikTok, aflata in mijlocul unor dispute in SUA, a anuntat miercuri ca isi va deschide primul sau data center in Europa, printr-o investitie de 420 de milioane de euro in Irlanda, tara membra UE, conform Hotnews. ro.

TikTok investeste 420 milioane Euro in primul sau data center european

Aplicatia social media chinezeasca TikTok, aflata in mijlocul unor dispute in SUA, a anuntat miercuri ca isi va deschide primul sau data center in Europa, printr-o investitie de 420 de milioane de euro in Irlanda, tara membra UE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )