Libnet.ro
UNICEF

05:45

Anuntul care sfideaza milioane de pensionari romani. Ce se intampla acum cu pensiile

Playtech Playtech,
Anuntul care sfideaza milioane de pensionari romani. Ce se intampla acum cu pensiile

Premierul Ludovic Orban a facut anuntul care sfideaza milioane de pensionari romani. Iata ce se intampla acum cu pensiile in Romania! Ce se intampla cu pensiile romanilor Dupa scandalul din septembrie, cand veniturile batranilor au fost majorate cu 14% in loc de 40%, Ludovic Orban face anuntul care sfideaza milioane de pensionari romani si spune . continuă pe Playtech

Cand revin elevii la scoala. Anuntul de ultima ora care intereseaza milioane de romani

Comisia Europeana a emis o serie de recomandari pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus. S-a aflat ce se intampla cu scolile online dupa Sarbatorile de iarna. Cand vor reveni elevii la scoala Prin intermediul unui document publicat marti, Comisia Europeana recomanda tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, extinderea vacantei de iarna sau cursurile online dupa .

Informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte (exclusiv)

Au aparut informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte, dupa ce acesta nu a mai fost vazut in spatiul public de o buna bucata de vreme, vedeti in articolul de mai jos. S-a aflat unde a disparut Ion Iliescu. Sotia sa este alaturi de fostul presedinte Situatia fostului .

Ilinca Vandici si-a socat fanii. Anuntul care i-a surprins: A venit bebe!

Ilinca Vandici si-a obisnuit fanii cu vesti cu si despre viata ei privata, cel putin in linii mari. Acum, celebra prezentatoare de televiziune i-a socat pe toti cu noul anunt despre un bebelus din familie. Ce mesaj le-a transmis vedeta celor care o urmaresc pe retelele de socializare. Ilinca Vandici, anunt surprinzatori pentru fani Celebra .

Mancatorul de femei din Radauti, retinut de politie. E sinistru ce s-a putut intampla acum

In 2014, dupa aproape 20 de ani de la prima femeie disparuta, Vasile Lavric, cunoscut drept Mancatorul de femei din Radauti, a fost retinut de politisti. A umblat liber din nou, in lipsa de probe, iar astazi ar fi facut inca o victima. Barbatul a fost saltat de autoritati. Probe noi in cazul Mancatorului de .

A murit tatal lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu clanul Duduianu

In august, lumea interlopa era zguduita de scandalul si moartea liderului Clanului Duduienilor, Emi Pian. Au trecut patru luni, si Duduienii mai primesc o lovitura. Parintele clanului, si tatal lui Emi Pian, Nicolaie Duduianu, a murit in noaptea de luni spre marti, in urma unui infarct. Nicolaie Duduianu moare in penitenciar Tatal lui Emi Pian, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )