Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul Digi RCS-RDS pentru toti clientii. Se intampla chiar de astazi atunci cand deschizi televizorul

Playtech Playtech,
Anuntul Digi RCS-RDS pentru toti clientii. Se intampla chiar de astazi atunci cand deschizi televizorul

Digi Romania vine cu un anunt foarte important pentru clientii sai de pretudindeni. Ce se va intampla de acum inainte cand iti vei deschide televizorul? Digi RCS-RDS, anunt pentru romani Postul lui Adrian Sarbu revine in atentia clientilor care au abonament Digi. Aleph News a fost introdusa in grila operatorului inca de de ieri, 4 . continuă pe Playtech

Anuntul serii pentru toti acesti soferi. Se dau bani in plus daca indeplinesc aceasta conditie

In Senatul Romaniei astazi a fost o zi a voturilor pe anumite proiecte de lege, care vin in ajutorul unor categorii sociale si a unei importanteroti din economia romaneasca. Proiectul este o initiativa a unui numar considerabil de senatori PSD, si astazi a fost votat in unanimitate. Anuntul serii pentru toti acesti soferi Pe pagina .

Se intampla astazi la granita Romaniei cu Ungaria. Minunea pentru toti romanii din planul de guvernare PNL

Oficial, de astazi, Romania se uneste cu Ungaria printr-un nou punct de frontiera, care face legatura dintre doua autostrazi. Soferii vor putea circula pe mini-lotul Biharia Bors, ce face parte din Autostrada Transilvania. Aceasta este prima sectiune de autostrada ce se inaugureaza anul acesta. Mai multe detalii, in continuare. Autostrada Transilvania primii kilometrii .

Alimentul benefic pentru toti romanii. Nu ingrasa si este foarte gustos

In 2016, se scria ca oletinii au fost invatati de coreeni sa cultive cartofi dulci, care ar putea inlocui pepenii de Dabuleni. Nu i-a inlocuit, dar planta a luat cu asalt de atunci pietele din Romania, caci daca la acel moment era cultivata restrans, acum exista in aproape toate solariile. Cartoful dulce, alimentul benefic pentru .

Bani mai multi pentru producatorii romani care vand aceasta leguma. Anunt important pentru toti cultivatorii

Producatorii de rosii care au reusit sa isi culeaga recoletele mai tarziu au incasat bani mai multi. Managerul regional al Malagrow considera ca agricultorii care aplica practici profesionale si amana perioada recoltarii in acest an vor obtine un profit suplimentar considerabil datorita preturilor de producator substantial mai mari. Se anunta bani mai multi pentru producatorii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )