Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul lui Iohannis despre vaccinul lui Putin. Decizia care zdruncina increderea Rusiei in lupta cu pandemia

Playtech Playtech,
Anuntul lui Iohannis despre vaccinul lui Putin. Decizia care zdruncina increderea Rusiei in lupta cu pandemia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania nu va cumpara vaccinul contra-COVID dezvoltat de rusi, motivand ca nu exista nicio validare externa pentru acel vaccin. Mai mult, seful statului a declarat ca in momentul de fata nu exista un vaccin care sa fie aprobat de Uniunea Europeana UE). Mai multe detalii, in continuare. Romania refuza . continuă pe Playtech

Rafila, anuntul zilei despre vaccinul pentru coronavirus. Ce a declarat medicul

In acest moment sunt 2. 729 de persoane au murit in Romania, pana acum, din cauza infectarii cu COVID 19, iar lupta disperata pentru obtinerea unui posibil vaccin se da la nivel mondial. Romania s-a inscris pe lista pentru vaccinul anti COVID-19 Cu un dramatic bilant, in acest moment, de 62. 547 de cazuri de infectari cu .

Este oficial. A fost anuntata cea mai proasta veste despre vaccinul anti-COVID-19: Ne aflam in fata unui virus instabil genetic

Virgil Paunescu, cercetator si imunolog la institutul OncoGen, din Timisoara, a explicat pe intelesul tuturor faptul ca noul coronavirus a suferit diferite mutatii, ajungand la o tulpina mult mai agresiva decat cea initiala, pentru care se dezvolta vaccinurile. Vaccinurile anti-COVID-19 nu vor mai fi eficiente Veste extrem de trista pentru cetateni. Potrivit studiilor efectuate, apar .

Adda si Catalin de la Asia Express, adevarul despre casnicia lor. Imaginea care i-a dat de gol

Este imposibil sa nu ne aducem aminte de cuplul Adda si sotul ei, Catalin Rizea, participanti la ultimul sezon difuzat din Asia Express si de certurile dure avute pe tot parcursul competitiei, pe care era cat pe-aci s-o castige. Tigri la Asia Express, pisicute acasa Aproape tot parcursul celor doi la Asia Express a fost .

Klaus Iohannis, dupa recordul negativ de cazuri noi: Purtati masca, pastrati distanta ca sa scapam de aceasta epidemie Ce a spus presedintele despre vaccinul anuntat de Rusia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat inca un apel la respectarea regulilor de protectie sanitara catre populatie, miercuri, cand Romania a inregistrat un record negativ la nivel de cazuri noi de COVID-19. Pe un.

Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-coronavirus: Este bine ca exista o rezervare a unei cantitati din partea UE. Este foarte posibil ca vaccinul sa nu se administreze doar intr-o singura doza

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus ar putea fi livrat in transe tarii noastre, iar prioritate la vaccinare vor avea copiii, pe.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Va spun cu certitudine ca nu vom avea un guvern PSD

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit ca PSD va depune motiune de cenzura, in 17 august, impotriva guvernului Orban. Seful statului a spus, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca atunci cand a fost inlaturat guvernul Dancila in toamna anului trecut, toata lumea a stiut ca guvernul Orban este un guvern minoritar menit sa gestioneze treburile publice pana la organizarea alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

Iohannis, despre majorarea alocatiilor: Si Guvernul si eu ne dorim, dar dorinta simpla nu e suficienta. Trebuie sa existe si bani

Presedintele Klaus Iohannis spune ca respingerea ordonantei de crestere etapizata a alocatiilor copiilor denota o totala lipsa de responsabilitate a PSD si ca, desi Guvernul isi doreste sa mareasca alocatiile, trebuie sa existe bani.

Klaus Iohannis, despre atacarea la CCR a legii privind carantina: Cred ca de data aceasta Parlamentul nu isi permite inca o taraganare a corecturii

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, referitor la atacarea la Curtea Constitutionala a legii privind carantina, ca este optimist , intrucat au fost atacate doar doua articole. Daca se vor declara neconstitutionale, cred ca de data aceasta Parlamentul nu isi permite inca o taraganare a corecturii pe aceasta lege, a afirmat seful statului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )