Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

B1 B1,
 Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. a dat de belea. Se pare ca are multe datorii la stat. Firma detinuta de Stefan Banica Jr. , Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic,. continuă pe B1

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Chiar daca a avut o multime de probleme de sanatate in ultimul timp, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis se simte acum mai bine si a revenit la stilul caracteristic, de a uimi lumea mondena cu aparitiile si.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate cu care se confrunta si din cauza carora are de suferit! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala.

LACRIMI pe scena TEATRULUI romanesc! Din pacate, ANUNTUL TRIST despre Ileana Stana Ionescu a fost CONFIRMAT!

Marea actrita a teatrului romanesc Ileana Stana Ionescu, s-a retras definitiv din lumina reflectoarelor insa, din pacate, are parte de o batranete de cosmar.

ADIO, Michael Schumacher! Din pacate, ANUNTUL SOCANT a fost CONFIRMAT de un PRIETEN de FAMILIE

Au trecut multi ani de cand Michael Schumacher a avut accidentul la schi, care l-a imobilizat la pat. El nu si-a mai revenit de atunci, din pacate. INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI!.

Probleme GRAVE de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarului german i s-a facut din nou rau, la o intalnire cu presedintele Steinmeier (VIDEO)

Probleme grave de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarul german a fost vazuta din nou tremurand, joi, la o intalnire la care a participat si presedintele Frank-Walter Steinmeier.

SOC in ROMANIA! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! Fiul sau a facut ANUNTUL TRIST, iN LACRIMI!

Florin Piersic a povestit in urma cu ceva timpo conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: Mai, tata,.

Anuntul bomba facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan, haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Paves Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

ROMANIA, iN LACRIMI! Din pacate, VESTEA TRISTA despre MIHAI CONSTANTINESCU a cazut ca un TRASNET in aceasta DIMINEATA!

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca din Bucuresti, aflandu-se in stare grava, din cauza unor probleme cardiace. Artistul se afla acolo inca din luna mai.

Europa: Mai multe scoli au fost inchise din cauza temperaturilor ridicate

Efectele temperaturilor ridicate se resimt in mai multe state importante din Europa. in Franta, zeci de scoli au fost inchise miercuri din cauza unui val de caldura, iar temperaturile se asteapta sa urce joi, in anumite regiuni atingand valori de peste 40 de grade Celsius, scrie BBC.

Imagini socante in Viena. Doua etaje ale unei cladiri au fost spulberate din cauza unei explozii - VIDEO

O explozie puternica s-a produs, miercuri seara, in Viena,iar o bucata de fatada si doua etaje ale unei cladiri au fost complet spulberate. Patru persoane au fost ranite grav in expplozia care pare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )