Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anuntul de ultima ora! Toate scolile din Romania se inchid. Decizia oficiala a Guvernului

Playtech Playtech,
Anuntul de ultima ora! Toate scolile din Romania se inchid. Decizia oficiala a Guvernului

Vineri seara, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca toate unitatile de invatamant din tara vor fi inchise pentru trei zile, in perioada alegerilor locale, noteaza Edupedu. ro. Toate scolile din Romania se inchid Anterior insa, Comitetul pentru Situatii de Urgenta mentionase ca scolile din Bucuresti care gazduiesc sectii de votare vor fi inchise patru zile, . continuă pe Playtech

Anuntul de ultima ora! Toate scolile din Romania se inchid. Decizia oficiala a Guvernului

Vineri seara, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca toate unitatile de invatamant din tara vor fi inchise pentru trei zile, in perioada alegerilor locale, noteaza Edupedu. ro. Toate scolile din Romania se inchid Anterior insa, Comitetul pentru Situatii de Urgenta mentionase ca scolile din Bucuresti care gazduiesc sectii de votare vor fi inchise patru zile, .

Ce se intampla cu majorarea de 40% a pensiilor si salariile profesorilor. Informatii de ultima ora

Anunt de ultima ora despre majorarea de 40% a pensiilor si a salariilor profesorilor! Cei din PSD au dat vestea cea mare. Se majoreaza sau nu pensiile si salariile profesorilor?! PSD a anuntat ca a reintrodus in lege majorarea pensiilor cu 40% incepand cu 1 septembrie, precum si cresterea salariilor profesorilor din acest an, amendand .

Se intampla pentru prima data de la inceputul pandemiei in Wuhan, epicentrul Covid-19. Vestea de ultima ora

Veste de ultima ora de la Wuhan! Ce se intampla in epicentrul COVID-19 pentru prima data de la inceputul pandemiei? O lume intreaga este uluita de anuntul facut recent de oficiali si de imaginile surprinse. Noi modificari in Wuhan. Premiera in orasul chinez, la 9 luni de la debutul pandemiei Veste incredibil de buna de .

Anunt de ultima ora. Cand va fi gata si linia Gara de Nord Aeroportul Otopeni. E oficial

Un anunt de ultima ora informeaza ca linia ferata care va lega Gara de Nord de aeroportul Otopeni va fi data in folosinta incepand cu luna decembrie a acestui an. Anuntul a fost facut oficial. Cand va fi utilizabila linia ferata ce va lega Gara de Nord de aeroportul Henri Coanda Linia ferata ce va .

Pro TV primeste cea mai grea lovitura. Vestea de ultima ora: ce intampla si cu o vedeta a postului

E panica in televiziunea din Pache Protopopescu. Filmarile pentru serialul Vlad, unul dintre cele mai indragite seriale, au fost sistate din cauza unor suspiciuni de coronavirus. Pro TV primeste cea mai grea lovitura Astfel, printre cei care ar fi fost depistati pozitiv s-ar numara si actorul principal din Vlad. Conform cancan. ro, filmarile noului sezon al .

Se vor inchide toate unitatile de invatamant din tara. Anuntul facut de ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca toate unitatile de invatamant din taraisi suspenda cursurile fizic timp de 3 zile, inainte si dupa alegeri, Edupedu. ro. Cu toate acestea, elevii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )