Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apar noi dezvaluiri si imagini in cazul avionului ucrainean doborat in Iran - VIDEO

Antena3 Antena3,
Apar noi dezvaluiri si imagini in cazul avionului ucrainean doborat in Iran - VIDEO

Apar noi dezvaluiri in cazul avionului ucrainean doborat in Iran. Imagini de pe camerele de supraveghere surprind momentul in care aparatul de zbor este lovit de doua rachete. in urma tragediei, mii de oameni au protestat la Teheran impotriva guvernului. Regimul iranian da insa vina pe puterile straine pentru proteste, in pe special Statele Unite si pe Marea Britanie. continuă pe Antena3

Noi imagini cu avionul ucrainean doborat in Iran. A fost lovit de doua rachete in 23 de secunde (VIDEO)

O a doua inregistrare vine sa raspunda intrebarilor legate de circumstantele doborarii avionului de pasageri ucrainean de catre rachetele lansate de armata iraniana. Cotidianul New York Times a publicat un.

S-au gasit vinovatii in cazul prabusirii avionului ucrainean in Iran: cine a fost arestat

S-a vehiculat din prima zi de la prabusirea avionului ucrainean din Iran ca acesta a fost doborat cu rachete iraniene. Dupa ce au facut un efort supraomenesc pentru a musamaliza evenimentul, oficialii de la Teheran si-au dat in sfarsit seama cine este vinovat. Nu s-au mai putut ascunde dupa deget, iar autoritatile iraniene au arestat .

Teheranul anunta arestari in legatura cu doborarea avionului ucrainean

Mai multe persoane suspectate de faptul ca sunt implicate in doborarea Boeingului care efectua zborul PS752, doborat miercuri in apropiere de Teheran, au fost arestate, a declarat marti un purtator de cuvant al autoritatii judiciare iraniene pentru Reuters.

Iran, decizie in cazul avionului doborat. Ce vor pati autorii tragediei

Iranul ii va pedepsi toti cei responsabili de catastrofa aeriana in care a fost implicat aparatul de tip Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines, doborat dintr-o eroare de neiertat de o racheta iraniana la 8 ianuarie in apropiere de Teheran, a declarat marti presedintele iranian Hassan Rouhani intr-un discurs televizat, adaugand ca evenimentul tragic va face obiectul unei anchetei aprofundate, potrivit Reuters si AFP.

Arestari in Iran dupa doborarea avionului ucrainean. 176 de oameni au murit

Autoritatile iraniene au arestat mai multe persoane in legatura cu doborarea unui avion ucrainean langa Teheran, incident soldat saptamana trecuta cu moartea tuturor celor 176 de pasageri si membri ai echipajului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )