Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aparitie COMPLET SURPRINZATOARE la iNMORMANTAREA REGRETATULUI Mihai Constantinescu! Toata lumea a IZBUCNIT iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Aparitie COMPLET SURPRINZATOARE la iNMORMANTAREA REGRETATULUI Mihai Constantinescu! Toata lumea a IZBUCNIT iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Regretatul Mihai Constantinescu este inmormantat, joi. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Mihai Constantinescu a fost depus, ieri, la biserica Sfanta Parascheva din Bucuresti, iar artistul va fi. continuă pe B1

Gestul special pe care l-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp inainte de inmormantarea artistului Mihai Constantinescu. Anunt de ultima ora

Vestea ca Mihai Constantinescu a murit a curpins o tara intreaga, mai ales dupa vestile din ultima vreme care indicau o oarecare imbunatatire. Klaus Iohannis a decis sa faca un gest special pentru a onora numele regretatului artist. Ce va face presedintele Romaniei? Gestul lui Klaus Iohannis, dupa inmormantarea lui Mihai Constantinescu Pentru a-i rasplati .

Detalii despre inmormantarea lui Mihai Constantinescu. Unde va fi ingropat artistul

Mihai COnstaninescu a murit marti seara in urma unui stop cardio-resporator neresesuscitabil, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Vestea mortii sale a venit ca un trasnet si a intristat pe toata lumea. Compozitorul si interpretul de muzica usoara Mihai Constantinescu s-a stins din viata ieri, la varsta de 73 de ani, din cauza unor .

Putini romani stiu asta! Care a fost cea mai mare drama din viata lui Mihai Constantinescu!

Toata lumea il vedea pe Mihai Constantinescu tot timpul cu zambetul pe buze, insa indragitul artist ascundea o drama pe care o va lua dupa el in mormant si de care rareori a vorbit, in spatiul.

Mihai Constantinescu a murit. Iubirile din viata regretatului artist

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Mihai Constantinescu va fi depus la Biserica Sfanta Vineri- Noua din Capitala inmormantarea va fi joi

Sicriul cu trupul neinsufletit al cintaretului Mihai Constantinescu va fi depus miercuri la Biserica Sfanta Vineri-Noua din Bucuresti miercuri, dupa ora 13. 00, a confirmat pentru Mediafax Simona Secrier, sotia muzicianului.

Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului. M-am ratacit pe acest pamant!

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii, de la moartea artistului. Simona Secrier a facut marturisiri cutremuratoare, marcand astfel o prima reactie, dupa trecerea in nefiinta a indragitului compozitor si cantaret. Acesta s-a stins marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului Simona Secrier, sotia regretatului Mihai .

Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emotionant pe care l-a facut sotia artistului

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum, joi, fiind inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar, din Capitala. Funeraliile au fost organizate de catre Simona Secrier, sotia regretatului cantaret si compozitor. Artistul a incetat din viata marti, la varsta de 73 de ani, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa o suferinta cardiaca de cateva .

ULTIMELE IMAGINI cu Mihai Constantinescu, cu o saptamana inainte de a ajunge la spital (GALERIE FOTO)

Mihai Constantinescu a incetat din viata marti seara, la aproape 6 luni de cand a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. VEZI AICI GALERIA FOTO Cu doar o saptamana inainte de a.

Mihai Constantinescu a murit. Corina Chiriac: Am fost colega cu el toata cariera mea. Trebuie inteles ca un artist al unei epoci

Cantareata de muzica usoara Corina Chiriac spune ca regretatul Mihai Constantinescu a fost tipul baiatului vesel, sensibil, dragut, care iti canta piese vesele si isi implinea cu seriozitate vocatia de.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, DEVASTATA de DURERE dupa MOARTEA artistului: il voi iubi toata viata. Va trai in inima mea pana la sfarsitul zilelor mele... (GALERIE FOTO)

Mihai Constantinescu a murit marti seara, la varsta de 73 de ani, dupa ce se afla in coma din luna mai. VEZI AICI GALERIA FOTO Moartea artistului a venit ca un trasnet pentru toti cei care l-au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )