Libnet.ro
UNICEF

01:05

Au aparut IMAGINILE INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu GURA CASCATA!

B1 B1,
Au aparut IMAGINILE INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu GURA CASCATA!

Relatia dintre Roxana Vancea si Mihai Bendeac este cu suisuri si coborasuri. continuă pe B1

Au aparut imaginile INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

Roxana Vancea a facut o dezvaluire inedita despre relatia sa cu Mihai Bendeac. DESPARTIREA MOMENTULUI iN SHOWBIZ! ADIO, TEO TRANDAFIR! VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET GALERIE FOTO) Desi fosta asistenta a.

Cine este baiatul de la Glovo care l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga. Legatura teribila cu Cristi Borcea

Un angajat Glovo l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga! Cazul baiatului l-a lasat fara cuvinte pe cunoscutul actor, care a tras imediat un semnal de alarma pe retelele de socializare, dupa ce a vazut fotografii cu acesta in timpul serviciului. Cine este tanarul si care este legatura sa cu Cristi Borcea? Baiatul de la .

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac si-a luat prin suprindere fanii, publicand un mesaj emotionant si o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache, starnind, astfel, imaginatia.

Medicii confirma! Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor (FOTO)

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie de mai multi ani. Totusi, asta l-a determinat sa caute si mai insistent raspunsuri la intrebarile sale si a ajuns astfel la concluzia ca nu trebuie sa mai.

Mihai BENDEAC si DELIA sunt oficial iMPREUNA! E BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )