Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Antena3 Antena3,
Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Klaus Iohannis a respins noile propuneri de ministri pentru Guvernul Dancila, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Tit Brailoiu. Remanierea propusa de PSD este o farsa, nu are absolut nimic de-a face cu. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, mesaj la ceas de seara: Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei care defaimeaza zi de zi Romania

Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre masurile luate de PSD si ii ataca pe adversarii politici. Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei.

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de inviere. Ce mesaj a transmis inainte de a intra in biserica

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, sambata seara, la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Familia prezidentiala a ajuns la lacasul de cult cu putin inainte de ora 21. 00, iar seful statului le-a urat credinciosilor care sarbatoresc Pastele Sarbatori luminate.

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] .

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa de la ora 17

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele va sustine o declaratie la ora 17. 00, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Premierul l-a sunat astazi pe Iohannis,.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Volodimir Zelenski, noul presedinte al Ucrainei: Exprim increderea ca vom putea sa contribuim la consolidarea relatiilor dintre cele doua state

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Volodimir Zelenski pentru rezultatul obtinut la alegerile prezidentiale din Ucraina. Iohannis i-a urat succes lui Zelenski in indeplinirea mandatului de.

Klaus Iohannis a anuntat ca nu accepta propunerile de noi ministri facute de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu accepta propunerile de noi ministri facute PSD si a spus ca i-a cerut premierului Viorica Dancila sa vina cu alte nume, potrivit G4Media .

Klaus Iohannis: Aceasta remaniere este un fel de farsa. Nu sunt de acord cu cele trei propuneri de ministri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca respinge propunerile facute de premierul Viorica Dancila pentru a prelua potrofoliile Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de.

Presedintele Klaus Iohannis: Aceasta remaniere e un fel de farsa. Nu o accept asa cum a fost propusa

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele a refuzat remanierea guevernamentala. Acesta sustine ca va lua act de demisiile celor treiministri - Tudorel Toader, Rovana Pl.

Klaus Iohannis respinge remanierea celor trei ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca respinge remanierile celor trei ministri, pentru ca cele trei propuneri facute nu sunt persoane potrivite pentru functia de ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )