Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila

Antena3 Antena3,
Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, si-a modificat luni numele pe pagina sa de Facebook. Daca pana in prezent pe pagina de Facebook era Viorica Dancila, de luni presedintele. continuă pe Antena3

indemnul unui primar catre PSD-isti in prezenta Vioricai Dancila: Nu-i un geniu, poate nu e cel mai bun candidat, dar e reprezentantul nostru

Primarul social-democrat al municipiului Buzau le-a oferit sustinatorilor Vioricai Dancila, la o intalnire electorala, argumentele pentru care trebuie sa mearga cu incredere la vot in turul doi. Candidatul PSD merita voturile, a precizat Toma, chiar daca nu e cel mai bun candidat, pentru ca este reprezentantul partidului.

ANA BIRCHALL REACtIONEAZA LA DECLARTIA VIORICAI DANCILA V-as aduce aminte si despre corespondenta noastra pe tema OUG 13

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall, exclusa din PSD, reactioneaza la declaratia Vioricai Dancila potrivit careia nu stia ce se intampla in Comisia Iordache, intrucat nu este membru al Parlamentului. Birchall afirma ca a avut discutii cu Dancila, unele chiar in sedintele de Guvern, pe multe teme controversate, printre care recursul compensatoriu, Sectia speciala sau pensionarea anticipata a magistratilor. V-as aduce aminte si despre corespondenta noastra pe tema OUG 13, a scris Birchall pe Facebook.

Cu ce se ocupa astazi Elena, fosta nora a Vioricai Dancila. Cati bani i-au ramas dupa divortul de Victor

Elena a divortat de fiul Vioricai Dancila cu care s-a maritat in anul 2016. Ce s-a ales cu aceasta dupa divortul de Victor? Iata cu ce bani a ramas si care a fost ascensiunea sa pe partea profesionala! Cu ce se ocupa Elena, fosta nora a Vioricai Dancila? Elena si Victor au avut o casnicie .

Lia Olguta Vasilescu, in vizorul CNCD. Ce amenda risca sefa de campanie a Vioricai Dancila

Dupa atacul dur lansat de Lia Olguta Vasilescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sefa de campanie a Vioricai Dancila a intrat in vizorul CNCD, iar de acest lucru s-a asigurat Rares Bogdan. Lia Olguta Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis, de faptul ca se vede deja sef de lagar de concentrare. Lia Olguta Vasilescu este pasibila .

Digisport: Ce risca Gigi Becali dupa atacul sexist fara precedent la adresa Vioricai Dancila

Derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa Vioricai Dancila nu va ramane nepedepsit. Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), a reactionat ieri si a dat de inteles ca finantatorul celor de la FCSB va plati pentru acele afirmatii.

Conferinta Vioricai Dancila difuzata pe patru canale ale Televiziunii Romane

Conferinta de presa a candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a fost difuzata, joi seara pe patru canale publice: TVR 1, TVR 2, TVR 1 HD si TVR 2 HD.

Amintirile Vioricai Dancila de pe vremea cand dadea meditatii. Sefa PSD il ataca pe Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca dat meditatii gratuite la matematica, pe vreme.

VIDEO Cum caracterizeaza Tudor Chirila electoratul PSD si ce intrebare i-ar pune Vioricai Dancila

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 45 de ani) a vorbit despre turul al doilea al alegerilor prezidentiale, ce va avea loc pe 24 noiembrie, si a indemnat romanii sa iasa la vot, fiind de parere ca boicotul nu reprezinta in niciun caz o solutie. Artistul a facut si o caracterizare a votantilor PSD si a dezvaluit ce ar intreba-o pe Viorica Dancila daca ar avea sansa.

Dancila nu exclude sasparga usa la dezbaterea lui Iohannis: Nu stiu inca daca ma duc

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale nu exclude ideea de a merge neinvitata la dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis. intrebata la Antena 3 daca se va duce peste seful statului, fostul premier Dancila a raspuns Nu stiu inca, potrivit hotnews. ro.

Urmeaza ultima saptamana a carierei politice a Vioricai Dancila

Nu stiu daca Viorica Dancila este constienta de acest lucru. Claudiu Manda, lider PSD Dolj, a caracterizat-o in fata colegilor sai: e proasta, dar e proasta noastra! Nu ma indoiesc ca Manda a dat glas parerii cvasigenerale a conducerii partidului. O persoana care vantura maximum 10-12 idei, cu 200 de cuvinte, nu poate genera o alta apreciere din partea conducerii celui mai mare partid din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )