Libnet.ro
UNICEF

15:30

Apel la Klaus Iohannis, dupa dezvaluirile facute de Liviu Dragnea la Antena 3

Antena3 Antena3,
Apel la Klaus Iohannis, dupa dezvaluirile facute de Liviu Dragnea la Antena 3

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca devine complice in momentul in care nu dispune desecretizarea protocoalelor secrete cu SRI. Din punctul. continuă pe Antena3

Senator PSD, dupa dezvaluirile lui Liviu Dragnea: Trebuie schimbate toate legile

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri ca ar trebui schimbate toate legile si create institutii care nu sunt abuzive daca sunt adevarate lucrurile pe care le-a spus liderul PSD Liviu Dragnea,.

Ponta, dupa dezvaluirile lui Dragnea: Daca vorbesc Maior si Coldea, Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie

Fostul premier Victor Ponta a reactionat, marti seara, in urma dezvaluirilor pe care presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a facut in direct la Antena 3. Dragnea a sustinut ca George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, precum si lista cu procurorii-sefi.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Gabriel Oprea: Habar n-am daca la celalalt capat al firului era domnul Coldea. Asta spune domnul Oprea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a dat replica fostului vicepremier Gabriel Oprea, dupa ce acesta a sustinut ca l-a ajutat sa devina presedinte al PSD. Dragnea a declarat, la Antena 3, ca Oprea ii spusese.

Liviu Dragnea despre statul paralel: Klaus Iohannis este unul dintre beneficiari. O caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca statul paralel, care exercita puterea statului intr-un mod nelegal si nelegitim, este format din oameni din serviciile secrete, din Politie, din vami, din ANAF, Garda Financiara, din procurori sau judecatori, fiind o ramificatie care atunci cand va iesi la iveala ne va ingrozi pe toti, o caracatita care a sugrumat dezvoltarea Romaniei si a frant destine. Dragnea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis este unul dintre beneficiarii statului paralel si ca nu ii sunt clare motivele pentru care seful statului prefera sa ia apararea unor bucati din acest stat paralel.

CUTREMUR in PSD, dupa dezvaluirile lui Dragnea: O GRESEALA foarte grava! Trebuie SCHIMBATE toate LEGILE

Declaratiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea in legatura cu posibila implicare a SRI in formarea guvernului USL din 2012 arunca in aer scena politica din Romania! Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat mi.

Mihai Fifor, reactie dupa dezvaluirile lui Liviu Dragnea: Statul Paralel exista si se manifesta de multi ani

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a facut dezvaluiri cu privire la formarea Guvernului din 2012. Asistam la un film cu mai multe etape. Sa nu separam ceea ce.

Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ca, dupa parerea lui, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru candidati pentru functia de presedinte executiv, care nu au avut sustinere, nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandalHotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Victor Ponta, nou atac la Liviu Dragnea: Regret ca l-am numit la Ministerul Dezvoltarii pentru ca asa a facut bani pentru Teldrum si a cumparat baronii locali (VIDEO)

Razboiul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea continua cu noi acuzatii dure. Dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca si-a format primul guvern exact cum i s-a cerut de la SRI, fostul premier a replicat dur.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea mi-a spus Am vorbit cu statul de drept. Zgonea trebuie sa fie numarul unu in partid, iar tu, numarul doi. Coldea era la telefon

Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit, marti seara, la Antena 3, ca fostul lider al UNPR Gabriel Oprea i-a spus in 2015, dupa ce a discutat cu Florian Coldea la telefon in prezenta sa, ca Valeriu Zgonea trebuie sa fie presedinte al PSD dupa demisia lui Victor Ponta. De asemenea, Dragnea a sustinut ca George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, dar si lista cu procurorii-sefi.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce PRETURILE AU EXPLODAT, iar inflatia a atins cel mai mari nivel al ultimelor 5 ani

Liviu Dragnea nu a dorit sa comenteze datele INS potrivit carora rata inflatiei a urcat la cel mai inalt nivel din iunie 2013. Seful PSD a ales sa nu gaseasca scuze acum, lasand Guvernul sa isi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )