Libnet.ro
UNICEF

18:30

Apele din Romania, curatate cu o drona Waste Shark

Hotnews Hotnews,
 Apele din Romania, curatate cu o drona Waste Shark

O asociatie de protectia mediului a achizitionat si va folosi in premiera in Romania o drona Waste Shark pentru a curata apele de deseurile din plastic. Drona, care costa aproape 22. 000 de euro navigheaza la suprafata apelor si colecteaza pana la 500 de kilograme de deseuri intr-o zi. continuă pe Hotnews

Bosch - printre cei mai doriti angajatori din Romania

Bosch este unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania, conform unui studiu realizat de o companie specializata in solutii de recrutare si brand de angajator. Bosch ocupa locul sase la nivel national in topul celor mai doriti angajatori, realizat de Catalyst Solutions in 2019, in crestere cu 19 pozitii fata de anul 2015 si cu patru pozitii fata de anul trecut. Conform studiului, compania este prima optiune pentru inginerii din Cluj si a doua optiune pentru candidatii cu profil tehnic din Transilvania. De asemenea, Bosch ocupa locul al doilea in preferintele candidatilor vorbitori de limbi straine din zona de vest a tarii.

Vanzarea companiei-mama a Pro TV, CME, catre grupul ceh PPF e pe cale sa se incheie - publicatii cehe si bulgare Detalii despre rezultatele afacerii din Romania, sub impactul OUG 114

Grupul de investitii PPF, detinut de cel mai bogat om de afaceri ceh, Petr Kellner, este pe cale sa incheie negocierile pentru cumpararea pachetului majoritar in Central European Media Enterprises - CME, compania-mama a Pro TV - de la conglomeratul american ATT, potrivit Reuters, care citeaza publicatii din Cehia si Bulgaria. Plus: Ce spune CME despre rezultatele din Romania si cat a castigat Pro TV din publicitate si tarife aplicate cablistilor, in trimestrul al treilea.

Ela Craciun lanseaza 12 luni fara griji, cartea considerata abecedarul mamicilor din Romania

Dupa succesul primului volum, 9 luni fara griji, lansat in luna mai, ce a oferit raspunsuri la cele mai des intalnite intrebari despre sarcina, Ela Craciun va lansa, in data de 9 noiembrie, cea de-a doua carte a sa, intitulata 12 luni fara griji.

Ce nu merge in asistenta medicala din Romania ?

Imaginati-va ca, din nu stiu ce motive, un multimilionar ar dota un spital oarecare din Romania, de orice specialitate, cu absolut tot ce are nevoie. Acesta va ramane insa nefunctional, caci este parte integrata intr-un sistem nefunctional: la doar o zi dupa deschidere, aceasta unitate spitaliceasca dotata ca in Occident are toate sansele sa intre in acelasi tip de criza ca pretutindeni, caci se va pomeni ca farmacia spitalului nu a fost aprovizionata din vreme cu cele necesare, ca s-a terminat oxigenul, ca nu mai are sange, ca la nivel national nu a fost specializat suficient personal pentru intretinerea echipamentelor sofisticate cu care tocmai a fost dotata si ca, inexorabil, a cazut sistemul. Iar sistemele informatice, incepand cu cel al cardurilor de sanatate, se vor strica mereu, asa, de la sine, si de cele mai multe ori in mod misterios.

Ce afaceri a avut in trimestrul al treilea liderul pietei de media din Romania, Pro TV: venituri nete mai mici, profit in usoara crestere

Cea mai mare companie media privata din Romania, Pro TV, a inregistrat in trimestrul al treilea venituri nete in usoara scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) a crescut, potrivit rezultatelor financiare anuntate joi de compania-mama, Central European Media Enterprises CME). Cresterea OIBDA a fost semnificativ mai mare la nivelul grupului, in timp ce veniturile nete ale acestuia au avut o usoara crestere.

Cel mai ciudat protest impotriva gropilor de pe strazile din Romania: ce s-a intamplat in Gorj

In timp ce multi dintre noi viseaza la o autostrada Brasov Bucuresti, multe orase din tara au o infrastructura rutiera intr-o situatie deplorabila. in acest context, nu ar trebui sa vina ca o surpriza majora reactia disperata a anumitor oameni. A facut tot posibilul pentru a sesiza autoritatile in legatura cu o groapa in .

Sun Plaza, primul mall din Romania cu o aplicatie bazata pe realitate augmentata

Centrul Comercial Sun Plaza a devenit primul mall din Romania care le ofera clientilor sai o aplicatie bazata pe realitatea augmentata. Aplicatia Sun Plaza include jocul Sun Treasure, prin intermediul caruia clientii mallului au parte de o aventura cu.

De ce vestea despre fabrica Volkswagen din Romania e doar praf in ochi

In doar 24 de ore s-au intamplat doua lucruri: vestea despre fabrica Volkswagen din Romania si vestea despre cum compania germana nu mai vrea Turcia. Si cele doua sunt legate. Dacia are.

Cainii politisti din Romania vor beneficia de ingrijire pe viata dupa scoaterea din functiune

Animalele care deservesc institutii si structuri publice din Romania vor beneficia de hrana si ingrijire si dupa scoaterea din functiune, conform unui proiect de lege adoptat de catre Camera Deputatilor,.

Valentina Ivan (Enercap). Ar fi investitorii interesati de piata de termoficare din Romania?

In ultimii ani, sectorul de termoficare in Romania se afla intr-un declin accelerat, asa ca se pune intrebarea: mai are incalzirea centralizata sens din punct de vedere economic? Cel mai simplu ar fi sa ne uitam daca exista posibili investitori privati in acest sector. Am discutat cu Valentina Ivan, Energy Policy Director al fondului de investitii EnerCap Capital Partners, care a investit in Europa peste 600 milioane Euro in proiecte de energie regenerabila, si care vrea sa investeasca in Romania si in sectorul de cogenerare de inalta eficienta centrale ce ar putea inlocui CET-urile existente).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3176 seconds )