Libnet.ro
UNICEF

11:00

Aplicatia care iti transforma ecranul de pe iPhone X

Playtech Playtech,
Aplicatia care iti transforma ecranul de pe iPhone X

IPhone X a fost lansat recent, asa ca putem sa ne bucuram de el fara sa-l mai vedem in imagini. Nu totul e, insa, prilej de bucurie. Apple a mers pe mana celor de la Samsung pentru noile ecrane de pe iPhone X, astfel ca telefoanele au cele mai bune ecrane create vreodata, totodata fiind []. continuă pe Playtech

A fost lansat trailerul filmului despre celebrul dosar Pentagon Papers, cuMeryl Streep si Tom Hanks in rolurile principale si regizat de Steven Spielberg

Trailerul filmului The Post, primul proiect cinematografic la care Meryl Streep a colaborat cu Tom Hanks si Steven Spielberg, a fost lansat.

Localul din Romania care iti ofera cafea si corn gratis

Un local din Suceava ofera o cafea si un corn gratis a doua zi, daca persoanele care au consumat bauturi alcoolice seara lasa cheile masinii la bar si nu conduc baute. Initiativa a venit dupa ce, in.

Bine de stiut! Semnele care iti arata ca ai putea avea ulcer

Ulcerul reprezinta o afectiune la nivelul stomacului sau duodenului. Iata semnele care arata ca ai putea avea ulcer: 1. Durerea abdominala Durerea ulceroasa se situeaza pe linia mediana a abdomenului si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )