Libnet.ro
UNICEF

08:15

Apple va plati un impozit de 38 de miliarde de dolari pentru a-si repatria profiturile in SUA

Hotnews Hotnews,
 Apple va plati un impozit de 38 de miliarde de dolari pentru a-si repatria profiturile in SUA

Apple va plati un impozit de 38 de miliarde de dolari pentru profiturile realizate in strainatate, in urma reformei fiscale americane, si promite sa investeasca masiv in urmatorii ani in Statele Unite, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Producatorii auto promit investitii totale de peste 90 miliarde dolari pentru masini electrice - analiza Reuters

Producatorii auto promit investitii totale de peste 90 miliarde dolari pentru dezvoltarea unui numar mare de masini electrice, insa multi dintre directorii din domeniu se intreaba daca publicul va fi dispus sa le cumpere, arata o analiza Reuters. In China se va investi cel mai mult, fiind si cea mai mare piata auto mondiala, iar grupurile care au promis cele mai mari sume sunt Volkswagen, Daimler si Ford.

Apple va plati peste 30 de miliarde de dolari pentru repatrierea fondurilor din strainatate

Apple va repatria in Statele Unite sute de miliarde de dolari si va plati taxe de aproximativ 38 de miliarde de dolari pentru banii respectivi, intentionand sa cheltuiasca in urmatorii ani zeci de miliarde de dolari pentru crearea de locuri de munca, productie si infiintarea unor centre de date pe piata americana, transmite Bloomberg.

Producatorii auto vor sa investeasca peste 90 miliarde dolari pentru masini electrice

Producatorii auto promit investitii totale de peste 90 miliarde dolari pentru dezvoltarea unui numar mare de masini electrice, insa multi dintre directorii din domeniu se intreaba daca acestea vor fi cumparate de publicul larg, se arata intr-o analiza Reuters.

British American Tobacco a investit in ultimii sase ani peste 2,5 miliarde dolari la nivel global in cercetare

British American Tobacco BAT) a anuntat astazi ca, din 2012, a investit peste 2,5 miliarde dolari la nivel global in cercetare si dezvoltare pe segmentul de produse de noua generatie in industria tutunului, cu potential de risc redus la fumatul traditional.

Apple va plati zeci de miliarde de dolari impozit pentru a-si aduce banii acasa

Apple are de gand sa-si aduca banii raspanditi in lume inapoi acasa, dar pentru asta va trebui sa plateasca zeci de miliarde de dolari impozit. Apple a anuntat recent ca isi va repatria profiturile obtinute in ultimii ani si aflate in prezent in diverse conturi offshore. Compania ar avea de mutat o camera intreaga de [].

Tranzactie: Nestle isi vinde fabrica de dulciuri din SUA catre Ferrero pentru 2,8 miliarde dolari

Grupul elventian Nestle isi vinde fabrica de dulciuri din SUA companiei italiene Ferrero, intr-o tranzactie de 2,8 miliarde de dolari. Aceasta este prima mare miscare a lui Mark Schneider din pozitia de CEO si un alt pas catre productia de alimente mai.

Continental are la dispozitie 4-5 miliarde euro pentru achizitii

Continental AG, al doilea mare producator european de componente auto si anvelope, are la dispozitie 4-5 miliarde de euro pentru achizitii, dar pentru acest an nu are planuri de preluari masive, a afirmat marti directorul general Elmar Degenhart, la Salonul Auto de la Detroit, transmite Reuters, conform Agerpres.

Investitie de 1,75 milioane dolari pentru firma aradeana ce produce scutere inteligente. Scooterson se extinde in India si Singapore

Scooterson, startup-ul lansat la Arad, ce produce scutere inteligente, a primit o investitie de 1,75 milioane de dolari din partea unei firme romanesti si a unor oameni de afaceri din Singapore si India, doua piete unde startup-ul romanesc ar urma sa se extinda cu vanzare si deschiderea unui centru de dezvoltare si cercetare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )