Libnet.ro
UNICEF

15:00

Aproape 10 milioane de copii din lume ar putea sa nu mai revina niciodata la scoala dupa pandemie

România Liberă România Liberă,
Aproape 10 milioane de copii din lume ar putea sa nu mai revina niciodata la scoala dupa pandemie

Un numar de pana la aproape 10 milioane de copii din lumea intreaga ar putea sa nu mai revina niciod. continuă pe România Liberă

Consecintele pandemiei de COVID-19: Pana la aproape 10 milioane de copii din lumea intreaga ar putea sa nu se mai intoarca niciodata la scoala

Pana la aproape 10 milioane de copii din lumea intreaga ar putea sa nu se mai intoarca niciodata la scoala dupa perioada de izolare, din cauza consecintelor economice ale pandemiei de COVID-19, avertizeaza organizatia Salvati Copiii, potrivit AFP.

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

Cat masoara cel mai inalt om din lume. Un baschetbalist care are 2,11 metri pare a fi un copil pe langa uriasul turc (FOTO)

Enes Kanter, in varsta de 27 de ani, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, s-a pozat cucompatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume. Baschetbalistul de origine turca a po.

DigiSport: El este cel mai inalt om din lume. Cat masoara uriasul si cum arata un baschetbalist de 2,11 metri langa el

Enes Kanter, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, a postat o fotografie spectaculoasa pe retelele sociale. Baschetbalistul de origine turca, inalt de 2,11 metri, s-a pozat cu compatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume.

Miedul cu hamei, cea mai veche bautura alcoolica din lume. Alternativa creata de apicultori pentru bautorii de bere

Miedul, cea mai veche bautura alcoolica din lume, este rezultatul fermentarii mierii de albine. Daca este amestecata cu apa si lasata o vreme, se transforma in alcool. Din ce in ce mai multi crescatori de albine produc miedul si pentru comercializare.

Filme piratate, promovate de cele mai mari site-uri de stiri din lume: cum este posibil

In majoritatea cazurilor, site-urile cu continut piratat sunt destul de obscure. Acestea incearca sa nu intre in vizorul autoritatilor. Exista insa si exceptii de la regula. Site-urile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )