Libnet.ro
UNICEF

22:15

Aproape 80.000 de romani din diaspora s-au inscris pentru a vota la prezidentiale 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aproape 80.000 de romani din diaspora s-au inscris pentru a vota la prezidentiale 2019

003 romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta si alti 38. 944 s-au inscris pentru a vota la o sectie din strainatate, pana duminica la miezul noptii, la expirarea termenului limita pentru inregistrare, conform datelor de pe. continuă pe Wall-Street Ro

AEP: 38.944 de romani din diaspora - inscrisi pentru votul in sectii

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat.

inregistrarile pentru votul prin corespondenta s-au incheiat duminica noapte. Cati romani din strainatate s-au inscris

Doar 41. 003 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta, la alegerile prezidentiale din aceasta toamna, pana duminica noapte, cand s-a incheiat perioada de inregistrare, arata datele de pe site-ul votstrainatate. ro. De asemenea, 38. 944 de romani s-au inscris ca alegatori la sectiile din strainatate.

AEP: 41.003 romani din strainatate s-au inscris la votul prin corespondenta, iar 38.944 pentru votul la o sectie din afara tarii,la expirarea termenului limita

Un numar de 41. 003 romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta si alti 38. 944 de romani s-au inscris pentru a vota la o sectie din strainatate, pana duminica la miezul noptii, la expirarea termenului limita pentru inregistrare, conform datelor de pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP).

Aproape 80.000 de romani inscrisi la votul din strainatate

Inscrierile pentru romanii care voteaza la prezidentiale in strainatate s-a incheiat. Pentru vot la .

A crescut numarul romanilor din diaspora care si-au anuntat intentia de vot

La noapte expira si al doilea termen dat de Guvern pentru inregistrarea romanilor din strainatate care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din noiembrie. Potrivit www. votstrainatate. ro, pana acum s-au.

MAE, precizari despre informarea cetatenilor romani din strainatate cu privire la alegerile prezidentiale 2019

Ministerul Afacerilor Externe MAE) explica prin intermediul unui comunicat de presa cum a contribuit alatiri de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) si de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, la.

Olanda se pregateste sa renunte la una din principalele facilitati fiscale pentru multinationale

Cu ocazia revenirii din vacanta parlamentara, guvernul olandez se pregateste sa puna capat marilor facilitati pentru multinationale: executivul urmeaza sa prezinte marti o modificare legislativa privind impozitarea profiturilor, pentru a corecta imaginea de paradis fiscal pentru marile grupuri, scrie AFP.

Scheletele indragostitilor din Modena, cunoscute astfel pentru ca se tin de mana, apartin unor barbati

Scheletele celor doua persoane care au fost ingropate tinandu-se de mana, cunoscute drept indragostitii din Modena, apartin unor barbati, au descoperit cercetatorii, scrie BBC.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )