Libnet.ro
UNICEF

23:30

UE aproba acordarea unui nou sprijin bugetar Republicii Moldova in valoare de peste 14 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 UE aproba acordarea unui nou sprijin bugetar Republicii Moldova in valoare de peste 14 milioane de euro

Comisia Europeana a aprobat vineri acordarea unui sprijin bugetar Republicii Moldova in valoare de 14,35 milioane de euro pentru a contribui la realizarea reformelor atat de necesare care sunt continuate de noul guvern de la Chisinau, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Manfred Weber, liderul popularilor europeni: Este necesara deschiderea unui nou capitol intre Romania si Europa

Presedintele Grupului PPE din Parlamentul European Manfred Weber afirma intr-o postare pe Twitter ca nominalizarea lui Ludovic Orban pentru postul de premier este o veste buna, ca este necesara deschiderea unui nou capitol in relatia dintre Romania si Europa si ca premierul desemnat poate conta pe intregul sprijin al PPE.

BREXIT: UE - un nou plan bugetar de 1,1 trilioane de euro

Liderii Uniunii Europene vor discuta un nou plan bugetar, astazi, ce ar putea permite blocului cheltuieli de pana la 1,1 trilioane de euro 1,2 trilioane de dolari) in perioada 2021-2027, insa divizunile puternice dintre guverne ar putea bloca o oferta pentru luni de zile.

Ludovic Orban, felicitat pentru numirea in functia de prim-ministru de catre Andrei Nastase, vicepremierul Republicii Moldova

Vicepremierul Republicii Moldova Andrei Nastase i-a transmis lui Ludovic Orban o scrisoare in care il felicita pentru numirea in functia de premier si ii multumeste pentru tot ce ati facut si veti face in continuare pentru Chisinau si Republica Moldova. De asemenea, acesta si-a expriamt certitudinea ca presedintele Klaus Iohannis va obtine un al doilea mandat.

MAE al Republicii Moldova anunta alerta de calatorie la Barcelona

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene informeaza cetatenii Republicii Moldova care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca la Barcelona, despre posibile proteste care pot cauza perturbari ale circulatiei aeriene, rutiere si feroviare, atat in zona metropolitana a Barcelonei, cat si in regiunea din vecinatate.

Romania si SUA vor derula proiecte comune in sprijinul Republicii Moldova. Oficiali ai MAE au reiterat ca Bucurestiul ramane un partener fidel al Chisinaului, intr-o intalnire cu omologi americani

Romania si SUA au convenit ca trebuie sa exploateze oportunitatile pentru dezvoltarea in comun a unor proiecte in sprijinul Republicii Moldova, precum este gazoductul Ungheni-Chisinau, care este considerat o co.

Ce invitat a avut generalul rus care conduce unitatea GRU ce se ocupa cu destabilizarea Republicii Moldova: Turistul care l-a otravit pe Skripal

Barbatul suspectat de Marea Britanie ca l-a otravit pe fostul spion rus Sergei Skripal a fost filmat la nunta fiicei comandantului unei unitati a serviciului secret militar rus, potrivit mai multor publicatii si unui site de investigatii, citate de Moscow Times.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )