Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproximativ 1.500 de persoane au murit in Franta din cauza valurilor de canicula din aceasta vara

Hotnews Hotnews,
 Aproximativ 1.500 de persoane au murit in Franta din cauza valurilor de canicula din aceasta vara

Aproximativ 1. 500 de persoane si-au pierdut viata in urma valurilor de canicula care au afectat Franta vara aceasta, a informat duminica ministrul francez al Sanatatii, Agnes Buzyn, citata de Reuters, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Efectele incalzirii globale: cati oameni au murit din cauza temperaturilor record din aceasta vara

Mai multe tari europene s-au confruntat in vara acestui an cu temperaturi extreme, inclusiv Romania. Nicio tara nu a suferit insa mai mult decat Franta, din prisma numarului de.

Cel putin opt persoane au murit in Coreea de Nord si Coreea de Sud din cauza taifunului Lingling

Cel putin cinci nord-coreeni au murit si trei a fost raniti din cauza taifunului Lingling, care a lo.

Alerta in Romania! Tren, in pericol din cauza unui incendiu! Detalii de ULTIMA ORA

Trenul InterRegio 1090 si-a intrerupt deplasarea, duminica, intre statiile Golenti si Maglavit, judetul Dolj, din cauza unui incendiu de miriste. Centrul Infotrafic anunta ca, duminica, ca din cauza.

Catalin Botezatu, diagnostic crunt de la medici. A fost operat de urgenta din cauza unei tumori

Creatorul de moda Catalin Botezatu a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, care au decis sa il opereze in regim de urgenta din cauza unei tumori. Catalin Botezatu, diagnostic crunt de la medici Catalin Botezatu, celebru creator de moda roman, are probleme de sanatate. Designerul se chinuie inca din 2015 cu inima, avand montate .

SOC si groaza la CASA REGALA! A fost operata DE URGENTA din cauza unui cancer la san! Detalii de ultima ora

Fosta imparateasa japoneza Michiko a fost supusa, duminica, unei interventii chirurgicale din cauza unui cancer la san. Ea se afla la University of Tokyo Hospital, unde a fost operata cu.

China a pierdut din cauza pestei porcine africane o treime din efectivele de porci

China a pierdut din cauza pestei porcine africane o treime din efectivele de porci, astfel incat autoritatile ar putea apela la rezerva de stat pentru a echilibra cea mai mare piata a carnii de porc din intreaga lume, relateaza CNN, preluat de Mediafax.

Denise Rifai, derapaj chiar in sedinta CNA. S-a enervat la culme din cauza lui Mircea Badea

Denise Rifai a participat la sedinta Consiliului National al Audiovizualului CNA) in care prezentatoarea de la Realitatea TV a reclamat faptul ca Mircea Bade o jigneste in mod constant la televizor, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3. Moderatoarea TV a ridicat tonul la membrii CNA, care la un moment dau au suspendat sedinta .

Un primar brazilian a interzis cumpararea unei editii din benzile desenate Avengers din cauza unui sarut gay. Toate copiile s-au vandut inainte sa poata fi retrase

Primarul din Rio de Janeiro a esuat in incercarea de a interzice cumpararea unei editii din benzile desenate din seria Avengers. Toate copiile au fost vandute la un targ de carte, desi primarul isi anuntase intentia de a le interzice din cauza unui sarut gay prezent in paginile sale, conform Euronews.

Problemele mai putin stiute ale lui Firicel din Las Fierbinti. Cum a ajuns sa dea declaratii la DIICOT din cauza drogurilor

Spre finalul anului 2018, Toma Cuzin, actorul care il interpreteaza pe Firicel din Las Fierbinti, a condus cu permisul de conducere suspedat si a fost oprit in trafic de politisti, care au sustinut ca acesta s-a aflat sub influenta drogurilor in timp ce conducea. El a fost nevoit ulterior sa mearga la DIICOT pentru declaratii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )