Libnet.ro
UNICEF

17:30

ARAFAT: Cel putin pana la primavara sau chiar vara anului viitor nu vom sta linistiti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARAFAT: Cel putin pana la primavara sau chiar vara anului viitor nu vom sta linistiti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a declarat ca cel putin pana in primavara sau in vara anului viitor nu va fi rezolvata problema cu noul coronavirus si pana atunci cetatenii trebuie sa invete sa traiasca cu virusul si sa respecte toate regulile, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Raed Arafat: Cred ca nu vom sta linistiti cel putin pana la primavara sau chiar vara anului viitor. Va trebui sa invatam sa traim cu virusul, respectand toate regulile pe care unii incearca sa ne convinga sa nu le respectam

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, este de parere ca nu vom sta linistiti in ceea ce priveste epidemia de COVID-19 cel putin pana la primavara sau ch.

Arafat: Pana la primavara sau vara nu vom sta linistiti Va trebui sa invatam sa traim cu virusul

Cel putin pana la primavara sau pana la vara anului viitor nu vom scapa de virusul SARS-CoV-2 si va trebui sa invatam sa traim cu el, a spus, duminica, secretarul de stat, Raed Arafat, relateaza Mediafax.

Soferii de camioane, nevoiti sa astepte cel putin o ora la vama Nadlac II

Soferii de camioane care ies luni din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II sunt nevoiti sa astepte cel putin patru ore pentru control si tranzitare, pentru ca s-a format o coloana de vehicule de mare tonaj lunga de cativa kilometri pe autostrada A1, scrie Agerpres.

Ce minuni a infaptuit Sfantul Dimitrie cel Nou. Pana si credinciosii care s-au inchinat la el sunt uimiti

Invesmantat in tacere, trupul cuviosului Dimitrie cel Nou se odihneste intr-o racla de argint, asezat spre inchinare credinciosilor, in Catedrala Patriarhala, in perioada 25-27 octombrie. Oamenii se aduna in preajma sa simtindu-i prezenta harica in viata lor. Minunile exista. Sfantul Dimitrie cel Nou a vindecat un om paralizat Pana azi, sfantul se poarta asa cum .

Emmanuel Macron, presedintele Frantei: Criza COVID-19 va exista cel putin pana vara viitoare

Emmanuel Macron a declarat ca Franta va lupta cu COVID-19 cel putin pana la mijlocul anului 2021. Numarul de imbolnaviri a trecut de un milion, dupa ce, doar vineri, Franta a inregistrat peste 40. 000 cazuri si 298 decese noi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )