Libnet.ro
UNICEF

16:15

Arctic sprijina personalul medical din Dambovita prin donarea de produse electrocasnice catre spitalele din judet

Adevărul Adevărul,
Arctic sprijina personalul medical din Dambovita prin donarea de produse electrocasnice catre spitalele din judet

Compania Arctic, unul dintre cei mai importanti angajatori din Dambovita si liderul pietei de electrocasnice din Romania, sprijina efortul depus de echipele medicale din spitalele din judet in lupta impotriva epidemiei de Coronavirus, printr-o donatie de produse electrocasnice Beko. continuă pe Adevărul

MedLife: Pe 6 aprilie va fi reluata activitatea maternitatii din Bucuresti. Extindem testarea la gravide, pentru a le proteja. Am testat tot personalul medical din triaj, centre de oncologie si maternitati

In plin context de pandemie, MedLife anunta ca a testat tot personalul medical din triaj, centre de oncologie si maternitati. Dintre cele peste 800 de cadre medicale testate la nivel national, au fost confirmate pozitiv doua asistente si o infirmiera de la maternitatea din Arad. Este esential sa testam preventiv personalul medical pentru a invinge aceasta pandemie, pentru a tine pacientii in siguranta si pentru a avea constant rezerve de medici si asistente, a spus Mihai Marcu, Presedinte si CEO MedLife Group.

Nelu Tataru: Maine incepe testarea pentru tot personalul medical din Spitalul Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca sambata va incepe testarea pentru tot personalul medi.

Studenti de la UTM si USMF produc ecrane de protectie pentru personalul medical

Un grup de studenti de la Universitatea Tehnica din Moldova si de la Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie Nicolae Testemitanu confectioneaza ecrane de protectie pentru personalul medical. Pana acum, au fost distribuite circa doua mii de viziere, transmite IPN.

PENTRU PREVENIREA EFECTELOR COVID-19: ALRO sprijina comunitatea locala prin donarea sumei de 400 de mii de lei catre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

sustine lupta impotriva COVID-19 si doneaza 400. 000 de lei Spitalului Judetean de Urgenta Slatina SJU), 25. 000 de lei catre Crucea Rosie Romana, Olt si 18. 000 de lei catre Asociatia Internationala de Politie din Romania, Olt si implementeaza un set foarte strict de protocoale si proceduri pentru prevenirea infectarii in locatiile sale, pentru a-si proteja atat angajatii, cat si partenerii de afaceri.

BCR pune la dispozitie masinile din flota de car sharing electric catre spitale si personalul medical

Grupul Banca Comerciala Romana sustine lupta impotriva pandemiei de COVID-19 prin toate mijloacele de care dispune, inclusiv masinile electrice din flota de car sharing eGo, care vor fi puse la dispozitie personalului activ din unitatile medicale, potrivit unui comunicat al bancii.

Iohannis cere mai multi bani pentru medici: Bonus de 500 de euro pentru personalul medical care lucreaza cu pacienti cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cerut Guvernului sa identifice fonduri europene pentru a da un bonus de 500 de euro personalului medical care lucreaza cu pacienti cu coronavirus.

Bonus de 500euro pentru pesonalul medical din tara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus

Tot personalul medical din tara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus va primi un bonus lunar in valoare de 500 de euro. Decizia a fost luata, astazi, in cadrul unei videoconferinte la care au participat presedintele Iohannis si premierul Ludovic Orban.

FOTO. Santier abandonat, pe cel mai ravnit teren din Dambovita

Administratia publica din Targoviste a reusit sa puna la pamant stadionul care ocupa probabil cel ma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )