Libnet.ro
UNICEF

21:30

Arde padurea amazoniana: Cel mai bogat ecosistem din lume, iN PERICOL (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Arde padurea amazoniana: Cel mai bogat ecosistem din lume, iN PERICOL (FOTO, VIDEO)

Situatie alarmanta. Padurea Amazoniana de pe teritoriul Braziliei a fost afectata de un numar record de incendii in acest an. Institutul National pentru Cercetarea Spatiului a transmis ca satelitul sau a. continuă pe B1

Tragedia incendiului din Padurea Amazoniana, cel mai mare ecosistem din lume. De ce afecteaza acest incident intreaga planeta

Incendiul care a lovit Padurea Amazoniana, de pe teritoriul Braziliei,in urma cu trei saptamani, nu da semne ca ar fi pe sfarsite. in momentul de fata nu se stie daca focul a fost cauzat de.

Padurea Amazoniana din Brazilia este cuprinsa de flacari

Incendiile fac ravagii in Padurea Amazoniana din Brazilia, care este cel mai bogat ecosistem al plan.

Cel mai bogat ecosistem al lumii este in pericol. Numar record de incendii in Padurea Amazoniana

Padurea Amazoniana de pe teritoriul Braziliei a fost afectata de un numar record de incendii in acest an, potrivit datelor colectate de agentia de cercetare spatiala a tarii, informeaza BBC News.

PE PIATA SPOT Romania - cel mai mare pret din regiune la electricitate

PZU: Pretul maxim al energiei electrice - 333,86 leiMWh Pretul mediu al energiei electrice pe piata bursiera spot, cu livrare ieri, pe piata din Romania a fost de 63,82 euro pe MWh, fiind cel mai mare din regiune, potrivit OPCOM. in moneda nationala, energia cos-ta in medie 301 lei pe MWh, cu un maxim de 440 de lei intre orele 17:00 si 18:00, arata Agerpres.

MOARTE fulgeratoare pentru fondatorul retailerului JYSK. Ce s-a intamplat cu cel mai puternic om din Danemarca

Fondatorul celebrului lant de retail Jysk a murit. Lars Larsen, unul dintre cei mai puternici oameni din Danemarca, s-a stins din viata la varsta de 71 de ani.

Investitii in aparatura medicala la cel mai mare spital din Braila

Ministerul Sanatatii a alocat anul acesta peste 8 milioane de lei Spitalului Judetean de Urgenta Bra.

Nicolae Stanciu, inainte de CFR vs Slavia Praga: Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din Liga 1

Romanul celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a plecat alaturi de colegii sai spre Romania, acolo unde echipa sa va juca turul play-off-ului Ligii Campionilor cu CFR, meciul fiind programat marti, de la ora 22:00 LiveText pe HotNews. ro).

VIDEO Incendii record in padurea amazoniana. Autoritatile din Brazilia au raportat o crestere cu 83% a numarului incendiilor fata de 2018

Incendiile din padurea amazoniana au atins cifre record in aceasta vara, potrivit datelor oficiale furnizate de autoritatile din Brazilia.

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

Vouchere de vacanta, in mediul privat. Ce prevede cel mai curajos proiect de lege sustinut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat oficial prevederile celui mai curajos proiect de lege. Este vorba despre vouchere de vacanta pentru mediul privat. Ce prevede noul proiect si de ce va avea un impact major? Iata declaratiile presedintelui Partidului National Liberal! Ludovic Orban anunta un nou proiect de lege: vochere de vacanta, in mediul privat Presedintele Partidului .

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )